OK
×

Vier kids uitgezet naar Afghanistan. Steun gezin Husseini

Vier kinderen en hun ouders zijn door Nederland uitgezet naar één van de gevaarlijkste landen ter wereld. Er zijn maar drie Europese landen die gezinnen naar Afghanistan uitzetten. Dagelijks ontvangen vrienden noodkreten om hulp. Steun jij ze ook?

De familie woonde vier jaar in Nederland. Ali (12), Milad (10), Amer (7), Mohammad (3). Zij waren Nederlandse klasgenootjes, zij hadden hier vriendjes en buren. Een groot netwerk aan organisaties protesteert al jarenlang tegen uitzettingen naar Afghanistan, maar niets helpt vooralsnog. Wie gedwongen wordt uitgezet krijgt geen steun en de problemen in Afghanisten voor dit gezin zijn enorm. Momenteel houden ze zich schuil, is er nauwelijks geld voor eten en zeker niet voor kleding.

Hier kun jij doen wat de Nederlandse overheid niet meer wilde doen: zorgen voor medemensen in nood. Je kunt via dit platform hen laten weten dat we ze niet zijn vergeten en dat we om hen geven. Al het geld gaat na afloop naar de eigen bankrekening van de familie.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 3.312 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
118%
166

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting PopUpWerk

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting  PopUpWerk
Stichting PopUpWerk

€ 3.312 opgehaald