OK
×

Vier het Leven neemt ouderen uit Rotterdam mee uit!

2 april ga ik met pensioen en neem ik afscheid van de Hogeschool Rotterdam. Ik heb dan nog meer tijd om me niet alleen als gastheer maar ook als ICT-vrijwilliger in te zetten voor Vier het Leven, een stichting die ouderen mee uit neemt (kijk voor meer informatie op https://www.4hetleven.nl).

In plaats van een afscheidscadeau wil ik jullie vragen om een donatie te doen aan Vier het Leven en wel met het volgende doel:

Op zondag 14 juni organiseert theater 'de Buurvrouw' een optreden van het Groot Niet Te Vermijden met het programma 'Van Smartlap tot Opera'. Ik zou het bijzonder leuk vinden voor deze middag een groep kwetsbare ouderen uit Rotterdam uit te kunnen nodigen voor wie het niet vanzelfsprekend is om met Vier het Leven mee uit te gaan omdat zij niet over de financiële middelen beschikken. 

Alvast hartelijk bedankt voor julie donatie!

Michel Duijvestijn.

 

 

 

Stichting Vier het Leven logo 2

Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht.

Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Wij zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Meer weten? www.4hetleven.nl

Een eigen actie starten voor Vier het Leven? Een sponsorloop, een fietstocht, een festival of iets totaal anders? Uw initiatief is meer dan welkom!

Neem contact op met Heidi Wennekes, coördinator fondsenwerving op 06-49378240 of heidi@4hetleven.nl .

 Fijn dat u meedoet!

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 175 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
35%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×