OK
×
Actievoerder
Kimberly Fortunati

vestingloop / Jasper Valentijn foundation

Mijn neefje Jasper Valentijn lijdt aan de vreselijke ziekte van Seitelberger (Infantiele neuroaxonale dystrofie), een erfelijke stofwisselingsziekte met desastreuze gevolgen. Zijn ouders hebben een stichting opgericht die geld inzamelt om bij te dragen aan een onderzoek voor een medicijn dan wel behandelingsmethode  tegen INAD. Ik wil graag bijdragen door sponsors te zoeken voor een 5Km loop in Willemstad waar ik aan zal deelnemen. Mensen kunnen een bedrag overmaken naar de stichting als zij ook vinden dat Jasper en zijn lotgenootjes beter verdienen!

Jasper Valentijn Foundation ; wecare4INAD logo 2

Jasper Valentijn Foundation ; wecare4INAD

Doel: het genereren van aandacht en publiciteit voor en het   verwerven van financiële middelen uit opbrengsten van acties, giften, activiteiten,   het werven van donateurs en sponsors, om daarmee het wetenschappelijk onderzoek naar medicijnen tegen de ziekte van Seitelberger (INAD) te bevorderen   en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan  zijn.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 467 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
46%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Kimberly Fortunati
Kimberly Fortunati

€ 467,50 opgehaald