OK
×
Actievoerder
Jos Trouwborst

vervangen gestolen graafmachine dagbesteding

Stichting ijgenwys en Anders  (www.ijgenwys.nl) is een activiteitencentrum en zorgboerderij die dagbesteding bied aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan komen door ziekte, ongeval, dementie of bij geboorte,

Hier word door het inzetten van verschillende activiteiten stuctuur en daginvulling geboden zonder arbeidsdruk. Het doel is ontwikkelen op verschillende gebieden zonder arbeidsdruk.

Om deze activiteiten te bieden worden er verschillende gereedschap en materialen ingezet, maar ook het verzorgen van dieren en groen.

Door een brutale inbraak zijn de minigraver (graafmachine) en aanhanger gestolen. Deze minigraver werd gebruikt door vrijwilligers samen met deelnemers als ondersteuning bij het dierenverzorgen/ het leegmaken van de mestput, maar ook bij de groenvoorziening.

Een inbraak is nooit leuk, maar de diefstal van de graafmachine heeft voor onze deelnemers een extra grote impact. Zoals ook in de media aan bod is gekomen. 

Zie : omroep Brabant

Een minigraver is noodzakelijk voor de bedrijfsvoering bij de zorg voor de dieren en de groenvoorziening, welke een belangrijk onderdeel is van de activiteiten van onze clienten. 

Daarom willen wij via deze actie geld inzamelen voor een andere minigraver, zodat de deelnemers van Stichting ijgenwys en Anders weer hun activiteiten kunnen doen. En de negatieve gevolgen van deze brutale diefstal achter hun kunnen laten.

 

Stichting ijgenwys en Anders  logo 2

Stichting ijgenwys en Anders

Stichting ijgenwys en Anders is een activiteitencentrum en zorgboerderij waar mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt  werkzaamheden kunnen verrichten zonder arbeidsdruk en prestatie druk. 

Het verzorgen van dieren, groenvoorziening, onderhoud aan verschillende machines,reastasurtatie van een oude sleepboot, koken, schoonmaken, breien, naaien, knutselen, algemene techniek, ontspannen, begeleiden, trainen, activeren, motiveren. Dit doen wij vanaf verschillende lokaties in etten-Leur en omgeving. 

Samen is leuker dan in je eend(t)je.

Gericht op de ontwikkeling van elk mens.

De dagbesteding staat open voor mensen met Autisme, Dementie, N.A.H, GGZ, Visuele beperking, Lichamelijke beperking, LVG. Vanaf 8 jaar tot ......

Onze hoofd locatie bevind zich op het Markenland 96, 4871AV te Etten-Leur.

www.ijgenwys.nl 

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.ijgenwys.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.250 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 13.000
waarvan € 500 via Geef.nl
9%
13

donaties

86

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Jos Trouwborst
Jos Trouwborst

€ 500 opgehaald