OK
×
Actievoerder
Yvonne Liewes

Verschil maken Mentale gezondheid, piekeren is te normaal

Verschil maken Mentale gezondheid, piekeren is te normaal
Mentale gezondheid is net zo belangrijk en moet net zo natuurlijk zijn als bewegen, leren rekenen, of wat dan ook. We leven in een maatschappij waar zo groot beroep op ons wordt gedaan, dat ons hoofd overuren draait en dat we veel prikkels krijgen. Steeds meer mensen raken zichzelf kwijt. Klachten als burn-out, depressie. 

Na jarenlang zelf een zoektocht te hebben naar mentale gezondheid, help ik nu mensen met hun mentale gezondheid. Ik vind het belangrijk dat er ook een laagdrempelig en toegankelijk aanbod is naar andere vormen van  naar mentale gezondheid. Los van diagnoses, maar naar de persoon en wat die nodig heeft.

Ik wou echt dat ik geweten had, wat ik nu weet. En gun dat anderen ook. Het is niet nodig om zo ontzettend lang te worstelen met piekeren, oude wonden. Ik raakte mijn baan kwijt, mijn relatie en had chronische angst en stress. Nu is dit er niet meer. Mensen moeten weer durven dromen. Weten dat hun dromen wel mogelijk zijn en dat er een weg eruit is.

De mentale gezondheidszorg moet een boost krijgen na eigentijdse manieren. Uit de logge systemen. Ook de menselijke maat moet weer terug. Want diagnoses, verzekeringseisen maken we dat met een belletje achter de computer iemand helpen. De verbinding is dan weg en het effect ook. 

Met het geld investeer ik in de opzet van mijn bedrijf Your Mental Peace.  Daarnaast zal ik met het geld investeren in bekend maken dat er andere manieren zijn, bewust zijn, zorg ik dat tools en tips en informatie over mentale gezondheid ook gratis toegankelijk zijn voor een mensen. Mensen die nog niet de mogelijkheid hebben om in zichzelf te investeren en deel ik mijn verhaal. Tot slot leid ik en stel ik meditaties voor vrede beschikbaar. Want het is bewezen mediteren voor vrede helpt voor vrede. Ook voor mentale vrede.

Ik wil heel graag dat mijn initiatief doorgang heeft en die mensen bedienen, die specifiek mijn hulp nodig hebben. Totdat ik het uit eigen middelen kan doneren.

Y. L aan teamlid Yvonne Liewes

GO for iT YES you CAN

€ 25

03-09-2019

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Y.M. Liewes

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Yvonne Liewes
Yvonne Liewes

€ 25 opgehaald