OK
×
Actievoerder
Peter ter Braake

Verjaardagsgeld Peter 50 jaar

Neurofibromatose is een onbekende aandoening waarvan nog veel niet bekend is. Wij willen meer onderzoek naar deze aandoening, zodat deze wellicht in de toekomst te genezen is. 

Dit hebben wij gekozen, omdat wij als familie hier zelf mee te maken hebben. 

Neurofibromatose Vereniging Nederland logo 2

Neurofibromatose Vereniging Nederland

De Neurofibromatose Vereniging Nederland zet zich in om de belangen van patiënten met NF te dienen, het ideaal streven is gericht op het genezen van NF en in ieder geval op het verhogen van het welbevinden van de NF patiënt. De NFVN wil goede medische zorg stimuleren en daarmee de leer-, werk-en leefomstandigheden van NF patiënten verbeteren.De NFVN zet zich in op het laten wegnemen of verlichten van lichamelijke, sociale en maatschappelijke belemmeringen, die de zelfontplooiing en het deelnemen aan de maatschappij van de NF patiënt in de weg staan. Daarnaast wil de NFVN de patiënten en de betrokken familieleden met elkaar in contact brengen, zodat ervaringen uitgewisseld en gedeeld kunnen worden en dat zij daardoor elkaar onderling versterken.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 245 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
122%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Peter ter Braake

€ 245 opgehaald