OK
×
Actievoerder
Carla Brokking

Verjaardagsactie voor de Cabauwse Molen

Mijn naam is Carla Brokking en ik heb wat met molens, vooral met de Cabauwse Molen. Misschien omdat mijn overgrootvader een molen had en er molenaarsbloed door mijn aderen stroomt, maar zeker omdat ik molens prachtige echt-Nederlandse monumenten vind, waarin je de oerkracht van de wind ervaart. Een kracht die op ingenieuze wijze werd omgezet om van alles mogelijk te maken. Zoals het bemalen van de polder: de reden waarom wij hier in de Lopikerwaard kunnen wonen.

De Cabauwse molen is uniek en staat op een prachtige plek, het is altijd genieten daar en je laadt je weer helemaal op (zie het verhaal bij het doel voor de opbrengst van deze actie (rechts op deze pagina of hieronder) en op de website van de Cabauwse Molen). Ik zet me in voor deze molen door een bestuursfunctie bij Stichting Vrienden van de Cabauwse Molen.

De molen heeft grote technische problemen en is om veiligheidsredenen stilgezet. Dit is een grote schok voor alle betrokkenen en omwonenden. Een flinke restauratie is nodig en daar is veel geld voor nodig, heel veel geld. Vooruitlopend op de start van de fondsenwervingscampagnes over enkele weken, start ik alvast mijn eigen actie. Omdat ik deze week jarig ben, het beste moment om wat op touw te zetten.

Help je mij mijn verjaardag te vieren door een donatie aan de Cabauwse Molen? In plaats van een cadeau of zomaar omdat je het belang inziet van het behoud van deze prachtige molen.

Veel dank!

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.065 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
106%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Carla Brokking
Carla Brokking

€ 1.065 opgehaald