OK
×

Van Start met Stichting het WIJ-land!


Zie hier de promotievideo of scroll helemaal naar beneden!


Stichting het WIJ-land, een stichting waar met passie wordt gewerkt aan dagbesteding, paardrijlessen en paardentherapie voor kinderen en jongvolwassenen met autisme. Een groene plek om met elkaar te groeien: het WIJ-land.

Hedy werkt nu meer dan 7jaar met kinderen en paarden. In deze 7jaar heeft ze gezien welk effect het werken met paarden heeft op kinderen, evenals het zijn in de natuur. Hierdoor is Hedy bevlogen geraakt door de Horseboymethode. Een Amerikaanse methode waarin communicatie en samenwerking tussen paarden en autistische kinderen centraal staat. Na het volgen van de opleiding tot Horseboy-practitioner is het nu de tijd om al die kennis en kunde in de praktijk te zetten!
Haar uitgangspunt daarbij is; als je hetgeen doet waar je hart van gaat bruisen, kan je voor jezelf én je omgeving veel betekenen.

Om deze droom verder vorm te geven vraagt Hedy dit jaar geen grote cadeau's op haar verjaardag op 24 maart. Maar daarentegen vraagt zij haar netwerk, en het netwerk van haar netwerk om dit plan te ondersteunen. Hiermee kunnen er verdere stappen gezet worden in het opzetten en uitvoeren van de WIJ-land activiteiten op een nieuwe locatie.

Eind januari startte de zoektocht Het WIJ-land zoekt Weiland, met als doel om in/om en nabij Zwolle een weiland te vinden om deze droom te verwezenlijken. Fantastische mogelijkheden zijn aangeboden en een nieuwe plek is gevonden om de paarden te stallen en te starten met het WIJ-land.

Met deze crowdfund-actie willen we minimaal €3000,- netto ophalen om de stichting officieel op te gaan richten, de nieuwe locatie start-proof te maken en om de benodigde materialen voor de activiteiten aan te schaffen. Het overige budget (we durven groots te denken) zal ten goede komen aan de activiteiten en de ontwikkeling van de stichting.

Op de hoogte blijven? Like ons op Facebook of bezoek www.hetwijland.nl

Steun het WIJ-land, GEEF een (vervroegd of verlaat) verjaardagscadeau én doneer!

Daarnaast kan je de bijzondere bijdrage leveren door dit project te delen met je netwerk, alvast bedankt daarvoor!

================================== ============

Wat gaat er gebeuren met de 3150 euro?

Oprichten stichting                                                                 €400
- Kosten statuten
- Kvk inschrijving                                                               
Opknappen welkomlocatie                                                  €1500
- Het opknappen en brandveilig houden van de nu nog zuip-keet.
- Het plaatsen van een fornuis en afzuigingssysteem om ook avondeten te kunnen aanbieden
- Halen van de BHV en EHBO diploma (+/ 500euro)      
Materiaal voor de horseboytrainingen                               €1000
Hedy heeft de luxe gehad om altijd het materiaal van haar staleigenaar te mogen gebruiken. Maar bij het verhuizen van de paarden naar de nieuwe plek, zal ze bepaalde materialen moeten aanschaffen: lange teugels, een western zadel (zodat een volwassene samen met een kind in het zadel past), barebackpad e.d.
Lesmaterialen voor in de paardrijlessen/training               €100
- Het aanschaffen van pionnen, balken, ballen en dergelijke. 
- Aanschaffen van hout om daarmee ondere andere een houten kunstpaard te maken om kinderen opdrachten te geven tijdens de paardenles (want de lessen bevatten niet alleen rijden)
Fee van deze website                                                            €150
Tja.. eigenlijk voor onze eigen rekening maar mocht het lukken dan zouden we graag deze kosten ook gedekt hebben. Dit platform vraag 5% van de opgehaalde bedrag vandaar dit bedrag.

Totaal                                                                                  € 3150,-
=====================================================

Tegenprestaties!!

Voor niets gaat de zon op, dus wij bieden ook graag symbolische tegenprestaties aan. Alle (niet anonieme) sponsoren worden sowieso door ons uitgenodigd voor de feestelijke opening.
Daarnaast:

Tot €25 : Doen we een dansje en bedanken we je hartelijk als we elkaar zien.
€50 en meer: Doen we een dansje en krijg je een eervolle vermelding op de 'Wall of Fleem'.
€150 en meer: Doen we een dansje, krijg je een eervolle vermelding op de 'Wall of Fleem'. Én ontvang je een persoonlijk cadeau waarmee je ook jouw dromen kan vangen.
€500 en meer: Doen we een dansje, krijg je een eervolle vermelding op de 'Wall of Fleem'. Én ontvang je een 2uur durende workshop: 'Natuurlijke communicatie met paarden' voor twee personen. 
€1000 en meer: Doen we een dansje, krijg je een eervolle vermelding op de 'Wall of Fleem'. Én ontvang je een dagtraining voor vier personen: 'In contact met je persoonlijk leiderschap’. inclusief geheel verzorgde lunch. 
 
Grootste sponsor: aan de persoon met het hoogste sponsorbedrag geven wij een weekendje weg cadeau. Het verblijf voor 4 personen in 'De Oase van Rust'. Een natuurhuisje in Nordhorn, Duitsland.

M. van der Avoird aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

Sorry een beetje laat maar heeeeeel veel succes schatjes met dit prachtige project!!!!!!!!

€ 25

08-05-2018

T. Juurlink aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

€ 15

23-04-2018

Anoniem aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

€ 79

18-04-2018

S. van der Kolk aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

Hi Hedy, Ik heb sinds gister twee verzorgpaardjes (met arabische hengst en handleiding) gevonden vlak bij mijn huis, waar ik voor mag gaan zorgen. Hierdoor moest ik natuurlijk gelijk denken aan Moortje en jou! Ik heb van jou zo veel geleerd! Die kennis kan ik nu goed toepassen op nieuwe situaties zoals nieuwe paardenvrienden en heeft me veel zekerder gemaakt! Heel veel succes!

€ 25

18-04-2018

Anoniem aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

€ 10

15-04-2018

J. Luckens aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

Succes met dit mooie plan! Groetjes Josien Nr 11

€ 10

12-04-2018

E. Kievit aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

Heel veel succes. Mooi initiatief

€ 25

11-04-2018

B. Jentink aan teamlid Het WIJ-land Siemerink

Succes!!!!

€ 10

10-04-2018

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
dakje met Geef-logo
€ 3.190 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
97

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×