OK
×
Actievoerder
Upbeatles Quizduo

Wij organiseren (pub)quizzen via een livestream

Laten we vooropstellen dat gezondheid het allerbelangrijkste goed is dat je als mens kunt hebben. Ook onze eigen gezondheid staat in deze onzekere periode op het spel. Maar Upbeatles is ook onze broodwinning en zodoende is ons inkomen de komende tijd volledig weggevallen. Onze omzet is letterlijk 0 euro zolang de horeca gesloten blijft. Gelukkig hebben we een buffer, zodra we niet direct in de problemen komen.

Toen we afgelopen zondag besloten al onze activiteiten voorlopig te staken, zijn we gelijk gaan kijken of er mogelijkheden zijn om online quizzen te organiseren. Zolang de quaraintaineperiode aanhoudt willen we proberen iedere twee, drie dagen zo'n online quiz te spelen. Allereerst om zelf bezig te zijn, maar vooral ook om iedereen die het voorlopig moet stellen zonder, aan hun quizfix te helpen. Check www.facebook.com/upbeatles om te zien wanneer we een Upbeatles Quaraintaine Quiz spelen.

Dat doen we helemaal voor niets, we hoeven daar niets voor te hebben. Maar voor de mensen die ons toch willen steunen, hebben we deze pagina opgezet. 

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 217 opgehaald van € 2.000
11%
16

donaties

44

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen