OK
×
Actievoerder
Upbeatles Quizduo

Upbeatles voor Met je hart benefietquiz

In het kader van Giving Tuesday host Upbeatles op dinsdag 1 december een speciale benefietquiz voor stichting Met je hart.

Buiten dat het een benefietquiz is, wordt dit ook een heel bijzondere pubquiz. We roepen namelijk de hulp in van diverse hulptroepen. Daarnaast worden onder alle deelnemende team van deze quiz ook extra (veel) prijzen verloot.

We starten de livestream rond 20 uur, de quiz zelf begint een half uurtje later. We spelen totaal acht rondes en verwachten uiterlijk rond 22.30 uur klaar te zijn.

Met je hart zet zich in voor de onzichtbare groep ouderen in onze samenlevingdie met eenzaamheidsgevoelens kampen en weinig sociaal contact hebben. De stichting verzorgt waardevolle ontmoetingen voor deze ouderen, zodat voorkomen wordt dat ze mogelijk geïsoleerd raken.

Normaal gesproken zamelt Met je hart in deze tijd van het jaar met de actie Eet met je hart geld in om onder meer deze ontmoetingen van te kunnen bekostigen. Door de sluiting van de horeca valt Eet met je hart dit jaar volledig in het water. Vandaar dat wij hebben gekozen om deze stichting te steunen met onze benefietquiz.

Deelname is opnieuw helemaal gratis, een donatie voor Met je hart wordt vanzelfsprekend op prijs gesteld. Speciaal voor deze benefietquiz hebben we daarom deze inzameling aangemaakt op Geef.nl.

Hopelijk halen we op 1 december veel geld op voor Met je hart, zodat met die opbrengst weer veel mooie en bijzondere verbindingen kunnen ontstaan!

Stichting Met je hart logo 2

Stichting Met je hart

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen we met ruim 1.200 vrijwilligers voor meer dan 2.500 kwetsbare ouderen in 33 verschillende gemeenten. Lokale Met je hart teams zetten zich onvermoeibaar in om hun ouderen te laten voelen dat ze niet vergeten worden.

Zelfstandig wonende ouderen zijn door de maatregelen nog meer thuis, waardoor het gevoel van eenzaamheid verder toeneemt en verergert. Stichting Met je hart wil groeien en nog meer kwetsbare ouderen bereiken om hun gevoel van eenzaamheid te verzachten met onze waardevolle ontmoetingen.

Kom ook in actie en help ons eenzaamheid bij onze ouderen te verzachten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.085 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
108%
74

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Upbeatles Quizduo
Upbeatles Quizduo

€ 1.085 opgehaald