OK
×
Actievoerder
Upbeatles Quizduo

Wij hosten online quizzen (najaar 2021)

Ook in het najaar zetten we onze livestream quizzen voorlopig voort. We kunnen weliswaar vanaf eind september ook weer in de kroeg quizzen, maar speciaal voor onze onlinefans blijven we in de maanden oktober, november en december ook via YouTube quizzen!

In principe twee keer in de week: op zaterdagavond een algemene pubquiz, aangevuld met een thema- of muziekquiz op donderdag. Daarnaast spelen we in december natuurlijk ook weer een serie Top 2000 Quizzen. Check onze volledige agenda op www.upbeatles.nl/livequiz voor de meeste recente activiteiten. Lees ook de daar geplaatste 'handleiding' even goed door.

Deelname aan de online quizzen is voor iedereen helemaal gratis, we hoeven daar niets voor te hebben. Voor de mensen die ons toch financieel willen ondersteunen, hebben we deze pagina opgezet.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 4.614 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
46%
538

donaties

26

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Upbeatles

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Upbeatles Quizduo
Upbeatles Quizduo

€ 4.614,89 opgehaald