OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Seerp Leistra

Ik ben Seerp Leistra. In het dagelijks leven partner bij Boer & Croon Management en daarnaast druk met de nodige toezichthoudende en bestuurlijke functies.
Dat combineer ik met regelmatig sporten, vooral hardlopen. En ik realiseer me maar al te goed hoe blij ik mag zijn dat ik dat al zoveel jaren kán combineren.
Het goede doel van de Charity Run van dit jaar steun ik vanuit die gedachte vol overtuiging. Ik wens alle patiënten die door het Transplantatieteam worden geholpen van harte toe dat ze na hun behandeling  ook weer kunnen werken en kunnen sporten als ze dat willen. En ik hoop dat deze actie het team in staat stelt om wat dat betreft nog meer mensen nog beter te helpen!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×