OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Ingrid Brouns

De 4 mijl: met overtuiging voor het goede doel

Ik ben Ingrid Brouns. Ik ben 44 jaar. Ik doe mee aan de 4 mijl, omdat ik als geen ander weet hoe belangrijk het is om gezond te zijn. In februari 2018 is bij mij borstkanker geconstateerd. Er zit een tumor van 4,7 centimeter in mijn borst, die nu aan het slinken is door de medicijnen die ik krijg. 

 Vlak na de 4 mijl zal ik, als alles goed gaat, geopereerd en vervolgend bestraald worden. Tijdens deze medische rollercoaster ben ik voor het eerst gaan hardlopen. Voor mij was en is het de enige weg om me goed te voelen, dingen te verwerken, maar ook sterk de behandeling in te gaan.

 Zorgen dat je zo gezond mogelijk blijft en de endorfinen die je lichaam aanmaakt, zijn een aangename tegenhanger voor alle stress. Door het hardlopen heb ik geleerd dat je juist ook in zo’n situatie in je kracht kan gaan staan.

 Ik gun mensen die ziek zijn een tweede kans. Een transplantatie is voor sommigen daarin essentieel. Ik gun hun een gezond bestaan. Uiteindelijk is er niets belangrijker dan liefde en gezondheid.

Samen met mijn partner, Patrick Brouns, train ik in het weekend samen en rennen wij samen de 4mijl. Wij hopen dat jullie, als jullie dit lezen, ons steunen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Orgaantransplantatie. Dank alvast!

UMCG Transplantatiefonds logo 2

UMCG Transplantatiefonds

​Het UMCG Transplantatiecentrum vindt het erg belangrijk om al haar patiënten goede transplantatiezorg te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie van groot belang. Hiervoor is het UMCG Transplantatiefonds opgericht.

Steun ons! Wilt u meehelpen om transplantatieonderzoek in het UMCG mogelijk te maken? Dat kan door het geven van een geldbedrag of door het organiseren van een actie op geef.nl. De gelden vanuit het UMCG Transplantatiefonds komen ten goede aan de zorg voor transplantatiepatiënten en hun welzijn.

Doneren Wilt u een geldbedrag doneren voor vernieuwend transplantatieonderzoek. Dat kan door het klikken op de oranje "Nu doneren" knop aan de rechterkant van deze pagina. U kunt ook doneren via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95 onder vermelding: UMCG Transplantatiefonds.

Kom in actie Ja, ik doe mee en organiseer een actie. Maak hiervoor uw eigen actiepagina aan en klik op de blauwe knop " Start een geefactie" rechts op deze pagina. Breng vervolgens zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte, zodat ze u èn ons kunnen steunen!

Zo kun je actie voeren Er zijn verschillende manieren waarmee u een actie kunt beginnen. Wees creatief! Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Vraag een donatie in plaats van cadeau; voor verjaardag, huwelijk, geboorte of jubileum;
  • Kom in beweging; loop, ren of fiets een mooi bedrag bij elkaar;
  • In memoriam; start een actie ter nagedachtenis aan een geliefde.

ANBI status Het Transplantatiefonds heeft een ANBI status. U bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat en dat u kunt schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Mail dan naar transplantatiecentrum@umcg.nl.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.035 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
206%
43

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×