OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Fleur Gräper - van Koolwijk

Ik ben Fleur Gräper-van Koolwijk, gedeputeerde van de provincie Groningen. Ik houd mij onder meer bezig met Ruimtelijke ordening, Mobiliteit, Perspectief Groningen, Erfgoed & Blauwe Stad. Bij mobiliteit gaat het zowel om de auto, het openbaar vervoer, als ook de fiets. Veel mensen geven aan dat ze voor de fiets kiezen vanwege de gezondheid. 'Healthy ageing', gezond ouder worden, is een belangrijk thema in het beleid van de provincie Groningen.

En dat is een van de redenen waarom ik graag mijn steun verleen aan het doel van dit jaar van de Charity Run van de 4 Mijl: het UMCG Transplantatiecentrum. Het UMCG is het grootste transplantatiecentrum in Nederland en daar ben ik als inwoner van Groningen trots op. Hoe mooi is het als je door een orgaantransplantatie een tweede leven krijgt! En hoe belangrijk om daarin te worden begeleid met adviezen over je leefstijl, bewegen en sporten.

Gezondheid is een groot goed en daarom roep ik mensen op mij te sponsoren voor de Charity Run met dit mooie doel. Ik loop op 14 oktober mee met de 4 Mijl en jullie leveren een financiële bijdrage, zullen we dat afspreken?

 Ik reken op jullie!

Fleur Gräper-van Koolwijk,

 Gedeputeerde provincie Groningen

Help UMCG een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 215 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
43%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×