OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Fleur Gräper - van Koolwijk

Ik ben Fleur Gräper-van Koolwijk, gedeputeerde van de provincie Groningen. Ik houd mij onder meer bezig met Ruimtelijke ordening, Mobiliteit, Perspectief Groningen, Erfgoed & Blauwe Stad. Bij mobiliteit gaat het zowel om de auto, het openbaar vervoer, als ook de fiets. Veel mensen geven aan dat ze voor de fiets kiezen vanwege de gezondheid. 'Healthy ageing', gezond ouder worden, is een belangrijk thema in het beleid van de provincie Groningen.

En dat is een van de redenen waarom ik graag mijn steun verleen aan het doel van dit jaar van de Charity Run van de 4 Mijl: het UMCG Transplantatiecentrum. Het UMCG is het grootste transplantatiecentrum in Nederland en daar ben ik als inwoner van Groningen trots op. Hoe mooi is het als je door een orgaantransplantatie een tweede leven krijgt! En hoe belangrijk om daarin te worden begeleid met adviezen over je leefstijl, bewegen en sporten.

Gezondheid is een groot goed en daarom roep ik mensen op mij te sponsoren voor de Charity Run met dit mooie doel. Ik loop op 14 oktober mee met de 4 Mijl en jullie leveren een financiële bijdrage, zullen we dat afspreken?

 Ik reken op jullie!

Fleur Gräper-van Koolwijk,

 Gedeputeerde provincie Groningen

UMCG Transplantatiefonds logo 2

UMCG Transplantatiefonds

​Het UMCG Transplantatiecentrum vindt het erg belangrijk om al haar patiënten goede transplantatiezorg te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie van groot belang. Hiervoor is het UMCG Transplantatiefonds opgericht.

Steun ons! Wilt u meehelpen om transplantatieonderzoek in het UMCG mogelijk te maken? Dat kan door het geven van een geldbedrag of door het organiseren van een actie op geef.nl. De gelden vanuit het UMCG Transplantatiefonds komen ten goede aan de zorg voor transplantatiepatiënten en hun welzijn.

Doneren Wilt u een geldbedrag doneren voor vernieuwend transplantatieonderzoek. Dat kan door het klikken op de oranje "Nu doneren" knop aan de rechterkant van deze pagina. U kunt ook doneren via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95 onder vermelding: UMCG Transplantatiefonds.

Kom in actie Ja, ik doe mee en organiseer een actie. Maak hiervoor uw eigen actiepagina aan en klik op de blauwe knop " Start een geefactie" rechts op deze pagina. Breng vervolgens zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte, zodat ze u èn ons kunnen steunen!

Zo kun je actie voeren Er zijn verschillende manieren waarmee u een actie kunt beginnen. Wees creatief! Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Vraag een donatie in plaats van cadeau; voor verjaardag, huwelijk, geboorte of jubileum;
  • Kom in beweging; loop, ren of fiets een mooi bedrag bij elkaar;
  • In memoriam; start een actie ter nagedachtenis aan een geliefde.

ANBI status Het Transplantatiefonds heeft een ANBI status. U bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat en dat u kunt schenken met belastingvoordeel. Kijk op umcg.nl/transplantatiefonds voor informatie en gesteunde projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Mail dan naar transplantatiefonds@umcg.nl.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 215 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
43%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×