OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Christa Schaap

Ik ben Christa Schaap, 35 jaar en moeder van Ariëlle (9) en Amélie (7). Ariëlle heeft het Syndroom van Alagille en heeft in december 2014 een lever mogen ontvangen. 

Vanaf dat we de diagnose kregen vind ik het belangrijk met andere ouders te delen wat ik ondervind. Lotgenotencontact is erg belangrijk om de heftigheid van een chronische ziekte aan te kunnen. 
Naast mijn deelname in de Patiënten Advies Commissie van het Transplantatiecentrum als moeder-van-een-getransplanteerd-kind ben ik al jarenlang actief als contactpersoon bij de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Ik houd ook contact met buitenlandse organisaties die zich bezighouden met lotgenotencontact binnen het Syndroom van Alagille. 

Het syndroom van Alagille is een zeldzame ziekte en er vinden relatief veel transplantaties plaats bij mensen met dit syndroom. Ik vind het belangrijk dat Alagille zichtbaar wordt en blijft binnen de maatschappij. 

De tijd voor, tijdens en na de transplantatie is elk op zijn manier heftig. Het UMCG loopt voorop in medisch onderzoek, ondersteuning van patiënten en patiëntenparticipatie. Daarom doe ik mee aan de Charity Run. Ik zal zelf niet voorop lopen in de 4Mijl, maar ik hoop dat mijn deelname meehelpt in het zichtbaar maken en ondersteuning van het Transplantatiecentrum. Mijn ex-partner Rudie Wiersma en vader van beide kinderen zijn ook enthousiast en zij gaan op zaterdagavond bij de 4Mijl4you de hele afstand steppen!!!!

J. Dijkstra aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

Wat goed dat je dit doet! Iets om trots op te zijn.

€ 5

14-10-2018

Anoniem aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

€ 25

14-10-2018

Anoniem aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

€ 35

14-10-2018

Optimal Strength aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

Zet em op Christa! Groeten Patrick

€ 20

14-10-2018

J. Thijssen aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

Je kunt het!!

€ 10

13-10-2018

Anoniem aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

€ 25

12-10-2018

S. Welzen aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

Heel veel succes Christa! Zet hem op!

€ 10

12-10-2018

G. Schaap aan teamlid UMCG Transplantatiefonds

JoGe wensen je veel succes met de run. Miepmiepmiep succes roadrunners

€ 71

08-10-2018

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 530 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
106%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×