OK
×

Trappenhuis kindertehuis veilig maken

Sinds 2017 zijn wij betrokken bij het wel en wee van een kindertehuis in Oothpally Village, Andra Pradesh, India.

Hier wonen momenteel 13 meisjes die of wees zijn of een van beide ouders verloren zijn en waarvan de andere ouder om andere redenen niet meer voor het kind kan zorgen. Denk hierbij aan verslaving, huiselijk geweld, e.d. Er wordt altijd in eerste instantie gekeken of de kinderen bij familie terecht kunnen. De kinderen die in het tehuis wonen kunnen dit niet omdat de familie hen niet wil helpen of om veiligheidsredenen (bijv. risico op ontvoering).

Onlangs is er van overheidswege een inspectie geweest en om te voorkomen dat het tehuis wordt gesloten moeten er de nodige aanpassingen aan het trappenhuis gedaan worden en moet er een extra bewaker aangenomen worden zodat de veiligheid van de kinderen gewaarborgd blijft. De kosten voor het trappenhuis bedragen  € 872,- die wij graag door deze actie willen proberen in te zamelen. Omdat het trappenhuis op 1 november aangepast moet zijn om sluiting te voorkomen hebben we reeds opdracht gegeven aan een aannemer om aan het trappenhuis te beginnen. Hiervoor is een  aanbetaling van circa € 150,- gedaan. De aannemer wil de rest van zijn geld op korte termijn zien.

Ter verduidelijking; Het streefbedrag is aangepast aan wat wij nu nog nodig hebben en ligt dus lager dan de totaal benodigde € 872,-. Omdat wij ook op andere manieren proberen in te zamelen zal het streefbedrag op Geef.nl evt. tussentijds verlaagd worden.

Helpt u een handje mee?

=-0
avatarWees de eerste!

Geef Maurits Alexander een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald van € 662
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:
Project:Missie India

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie