OK
×

Tori Martinali x Miquel Romeo [Live + Livestream]

15 Augustus zullen opkomende Singer & Songwriters: Tori Martinali en Miquel live komen optreden bij poppodium Phoenix tijdens de Covid Concerten.Met dit initiatief hoopt poppodium Phoenix de muziekcultuur in Breda een duw in de rug te geven en het podium draaiende te houden. Donaties worden 50/50 verdeeld tussen het podium en de artiesten!

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 (GRATIS!) kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM 🎥https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

De livestream en de tickets zijn voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over Tunnelvisie en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden:

DONEER 💰https://www.geef.nl/nl/actie/

Stichting Poppodium Phoenix logo 2

Stichting Poppodium Phoenix

Poppodium Phoenix is een non-profit organisatie die sociale activiteiten met een cultureel doel ontplooit ten bate van de bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector in Breda en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en –festivals in en om Breda.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 800
3%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Teun van Eil
Teun van Eil

€ 25 opgehaald

Geen profielfoto
Jesse James

€ 0 opgehaald