OK
×
Actievoerder
This Is Our House

Help TIOH de coronacrisis door!

This Is Our House (tioh.nl) maakt kwalitatieve, interessante nieuwsitems, verhalen, video's en andere content over elektronische muziek en partycultuur.

Die content is gratis maar niet goedkoop. De productie ervan is vakwerk. Door de coronacrisis maken wij als platform echter een moeilijke periode door, waarin het grootste deel van onze inkomsten is weggevallen.

Wij zoeken volop naar andere mogelijkheden om onze kwaliteitscontent aan te kunnen blijven bieden, maar kunnen je steun momenteel hard gebruiken.Een donatie zorgt ervoor dat TIOH in de lucht blijft, items kan blijven maken en speciale edities als deze Club Quiz kan blijven doen.

Help ons de crisis door, en geef (een klein beetje). 5 euro (meer mag uiteraard ook) voor 5 jaar This Is Our House, we zouden het als een enorme blijk van waardering zien!

Heel erg bedankt namens team-TIOH

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 185 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
37%
20

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Our House B.V.

Delen

Aan wie wil je doneren?
×