OK
×

Camera's voor Werkgroep Tiel Tip Top

Onze vrijwilligers zetten zich dag in, dag uit in voor een schoner en socialer Tiel. Wij begeleiden inwoners, scholen, (sport-)clubs, bedrijven en gemeente bij allerlei schooninitiatieven en brengen deze zo goed als mogelijk in beeld. Mensen zijn namelijk geneigd altijd maar te klagen over rommel op straat, maar wij willen juist inspireren om er iets tegen te doen!

Voor onze werkgroep zijn we op zoek naar een werkbudget zodat we betere beeld- en geluidsopnames kunnen gaan maken voor onze video's. Op deze manier verwachten we meer mensen te kunnen betrekken bij onze doorlopende campagne.

Stichting Tiel Tip Top logo 2

Stichting Tiel Tip Top

Tiel Tip Top vindt dat een schone leefomgeving de verantwoordelijkheid is van iedereen en zet zich in voor een snelle, eenvoudige realisatie van een schoner Tiel.

Wij werven fondsen om op eigenzinnige wijze bekendheid te geven aan deze boodschap en ontwikkelen ludieke methoden zodat inwoners uit de gemeente Tiel en haar bezoekers hier gehoor aan gaan geven.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 55 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.299
4%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×