OK
×

Ticket voor de toekomst van Lycurgus!

De trots van Groningen. 

Volleybalvereniging Abiant Lycurgus zit in financieel zwaar weer. Dat raakt de topsport in Groningen, iedereen binnen de club en de supporters. De toekomst van professioneel volleybal in het Noorden staat onder druk. Er is twijfel of Lycurgus wel kan voldoen aan de spelerssalarissen. En dat voor een club die landskampioen werd in 2016, 2017 en 2018. Een club die Groningen kleur en trots gaf! Een club die mensen de mogelijkheid geeft voor vermaak, emotie en om te ontmoeten. Dit gaat ons aan het hart. Daarom zijn wij als Blue Army supporters en Noordelijke sportliefhebbers een actie gestart. Wij willen dat topsport in Groningen blijft. Onze helden wekelijks zien volleyballen in de strijd om het kampioenschap, zonder dat zij zich druk hoeven te maken over de toekomst en randzaken. Daarom zijn we in actie gekomen.

UPDATE: 

*********************************************************************************

De actie is sinds 11 maart gestart. Sindsdien is er veel sympathie en enthousiasme, iedereen pakt het positief op! Dit heeft geleid tot een nieuwe sponsor, Nedmag. Hoe dit contract er inhoudelijk uit komt te zien, is nog onduidelijk. Wel geven ze aan dat dit seizoen gered is en dat er serieus nagedacht wordt over de toekomst.

Voor ons gaat de actie natuurlijk gewoon door! We zijn strijdvaardig en stellen een nieuw doel: een fundament voor de toekomst van topvolleybal in Groningen! Samen. #schouderaanschouder!

*********************************************************************************
 
Doe jij ook mee? Koop dan een ‘ticket voor de toekomst’ en doe een bijdrage! Daarmee steun jij de club. Alle kleine beetjes helpen. Donaties zijn een investering in de toekomst van eredivisievolleybal in Groningen – en in de eerste plaats bestemd voor de spelers en staf van Lycurgus.
 
Laat middels de hashtag #ticketvoordetoekomst zie dat je trots op Abiant Lycurgus bent en een hart voor de sport hebt. Alvast heel erg bedankt voor alle hulp! 
 
Peter Hanning, sportbestuurder, sportliefhebber & successupporter
Patrick Kampherbeek, sociaal ondernemer, sportliefhebber
Anita Bats, bestuurslid supportersvereniging Donar, sportliefhebber
Evelien Pinkster, volleybalster, Lycurgus-fan van het eerste uur
Anne Buunk, volleybalster, Lycurgus-fan van het eerste uur

Bijgevoegde foto: Frank Nab. 

We staan schouder aan schouder met vele sportliefhebbers in het Noorden, Nederland en daarbuiten, zoals ook te zien in onderstaande filmpjes! 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 6.980 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
13%
237

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Topvolleybal Groningen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×