OK
×
Actievoerder
Changing Stories

Oktober: theatermaand met kinderen op de vlucht!

De hele maand oktober zijn we als Stichting Changing Stories in Griekenland. En dit keer niet alleen om ons reguliere theaterproject uit te voeren met kinderen op de vlucht: ook zal het theaterproject 'Follow The Sun' ten uitvoer worden gebracht. Samen met kinderen op Lesbos wordt gewerkt naar een voorstelling waarin zijzelf (en hun publiek) geïnformeerd worden over hun asielprocedure: hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wat mag ik zeggen in een interview? Wat zijn mijn rechten? In twee weken tijd wordt aan de hand van een script in zes verschillende talen gerepeteerd voor een knallende voorstelling die in de laatste week op diverse plekken opgevoerd wordt!

We werken samen met Wave of Hope, School for the Future:  een lokale school die gerund wordt door mensen op de vlucht. Het bijzondere aan dit project is dat de docenten tijdens het project gecoacht worden in het maken van een theatervoorstelling. Zo kunnen zij de volgende keer zelf aan de slag met theateroefeningen en het werken naar een voorstelling. Op deze manier wordt het project verduurzaamd en worden nóg meer kinderen bereikt met een dosis creativiteit en informatie over hun rechten!

 

En natúúrlijk gaan we ook aan de slag met ons 'normale' project: tien dagen lang zijn we in en om Athene, waar kinderen op straat of in erbarmelijke kampen leven. Zoveel mogelijk van hen gaan we bereiken met theater, plezier en verwondering. Kinderen meenemen in fantasierijke werelden en 200 procent energie geven om even boven de nare realiteit van alledag uit te stijgen.

Je snapt het: dit kunnen we dit niet alleen. We hebben mensen als jij nodig. Mensen die geloven in de kracht van theater en de waarde van gezien worden in een uitzichtloze situatie. We hebben mensen als jij nodig die dit project steunen en zo willen bouwen aan onvergetelijke herinneringen voor kinderen in nood.

Help je mee? Duizend dank.

Trauma Company & Trauma International aan teamlid Changing Stories

Dank voor alles wat jullie doen! Ik geef graag de laatste klap op deze crowdfunding! Zo veel respect & bewondering voor wat jullie doen! Weet dat je op mij/ons kunt rekenen, altijd! TOGETHER we can make a difference! Anne van den Ouwelant

€ 100

20-10-2021

H. Wolferink aan teamlid Changing Stories

Appelactie +

€ 58

20-10-2021

Mindnmotion aan teamlid Changing Stories

Warme groet en dank

€ 10

20-10-2021

J. van den Broeke aan teamlid Changing Stories

€ 10

20-10-2021

Studio Maarten Strang aan teamlid Changing Stories

€ 25

20-10-2021

Anoniem aan teamlid Changing Stories

€ 10

20-10-2021

L. Meijer aan teamlid Changing Stories

€ 20

20-10-2021

M. Gorissen aan teamlid Changing Stories

€ 25

20-10-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
dakje met Geef-logo
€ 5.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
121

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Changing Stories
Changing Stories

€ 5.000,50 opgehaald