OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

The Frontliners

De bandleden van reggaeband The Frontliners (in 2016 door Ras Billy en Ras Elijah opgericht) verspreiden met hun muziek de boodschap van Jah: liefde tussen alle volken, eenheid, verbroedering en tolerantie.Bijna alle bandleden hebben hun sporen al verdiend in bekende Nederlandse reggae bands zoals Goldy Locks, Dreadless, Poor Man Friend, Natural Nation en The Hague Reggae All Stars. De inspiratie voor hun muziek halen ze vooral uit oude roots reggae zoals van de bekende Jamaicaanse reggaebands Third World en Burning Spear. The Frontliners spelen voornamelijk eigen repertoire met zelf geschreven teksten en arrangementen, maar tijdens grote optredens komt er ook weleens eenbekende reggae cover voorbij.De harmonie in de zang heeft een belangrijke plek in de muziek van The Frontliners. De combinatie van de warme donkere stem van Billy met de achtergrondzang van Lee en Angélique (die beiden ook enkele lead nummers zingen) brengt de muziek die ze maken regelmatig naar hogere hoogten. Daarnaast gaan de instrumentalisten en percussionisten graag los tijdens solo's. Afgelopen jaar stonden ze al op de reggaeweide van Zwarte Cross en het bekende familiefestival Rastaplas. Koop snel je ticket, want The Frontliners maken er altijd een geweldig optreden van!

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/ticketsMocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:LIVESTREAM 🎥https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/De livestream is voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over de artiesten en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
1%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×