OK
×
Actievoerder
Sytze Swart

The Freedom Runners!

De Crazy Car Run, we hadden er nog nooit van gehoord. Op facebook kaarten gewonnen om mee te doen aan de winter editie door europa heen. Duitsland, Polen, Tsjechie, Oostenrijk en Italie. Het doel van de run is, wie aan het eind van de week de meeste punten binnen heeft gehaald met het uitvoeren van verschillende opdrachten heeft gewonnen. Het leek ons een mooie en avontuurlijke uitdaging dus de keuze was snel gemaakt, we gaan mee doen! 

We doen het natuurlijk niet alleen voor ons zelf, maar wij steunen ook het goede doel. Ons goede doel is het UMCG Kanker Researchfonds. Dit belangrijke fonds zet zich in voor meer genezing, beter overleven en voorkomen van kanker.

Als wij aan het begin van de run het meeste geld opgehaald hebben van alle deelnemers, krijgen we 1000 punten voorsprong op de rest.

Dus DONEER NU aan het UMCG Kanker Research Fonds en help het onderzoek tegen kanker. ( En tegelijkertijd ons ook een beetje :P )

Groeten Lars Janssen en Sytze Swart. 

 

 

UMCG Kanker Researchfonds logo 2

UMCG Kanker Researchfonds

 

UMCG Kanker Researchfonds
is een actieve organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteunt in het UMCG, waar artsen en wetenschappers samenwerken aan
* het voorkomen van kanker
* het verbeteren van behandeling van kanker
* beter overleven met en na kanker

Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk
Eén op de drie mensen krijgt te maken met kanker. We moeten daarom oplossingen vinden.  In het UMCG werken artsen en wetenschappers daarom nauw samen om dit te bereiken.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.umcgkankerresearchfonds.nl of volg ons op Facebook en Twitter). We hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Kijk op de website voor informatie en gesteunde projecten.

Het UMCG heeft veel kennis en publiceert wetenschappelijk onderzoek wereldwijd. Het UMCG is soms de enige plek waar patienten terecht kunnen. 

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 540 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
27%
38

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sytze Swart

€ 540 opgehaald