OK
×

The Bold and The Beautiful (alias M2) fietst voor het BKZ!

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds worden voorgelezen door hun ouders, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen. Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis (http://www.vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl) zet zich in om het verblijf van kind en ouder in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De stichting ondersteunt verschillende projecten: van geneeskundig onderzoek tot internet of muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ’thuis’.

Op 30 oktober fietst het team The Bold and the Beautiful (M2-onco-cardio, Baukje-Beitske Krol, Esther Afman, Marloes Venema, Miranda Miedema, Edith de Kock, Annemarie Peek, Nathalie vd Salm) mee in de spinning-challenge "Fiets voor het zieke kind"

Steun ook Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en sponsor ons op de fiets!

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis logo 2

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Een ziekenhuisopname van een kind kan van grote impact zijn, het hele leven staat even op zijn kop. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf te veraangenamen door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende projecten: van geneeskundigonderzoek tot welzijnsprojecten zoals internet aan bed, realiseren van huiskamers, voorstellingen in ons kindertheater, muziekoptredens en ipads in wachtruimtes.

 

Steun Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Om de projecten van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis te verwezenlijken, is uw steun onmisbaar en is het mogelijk om het ziekenhuis iets meer 'thuis' te maken. Start ook een actie zoals een sponsorloop, sporttoernooi of een inzameling tijdens een huwelijk of verjaardag. We zeggen nu al: bedankt!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 832 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
333%
57

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
M2-onco-cardio

€ 797,50 opgehaald

Geen profielfoto
Annemarie Peek
Ik ga ook mijn best doen voor ons Kinderziekenhuis en wel samen met mijn collega's van onze afdeling M2! Steun mij en maak het verblijf in ons kinderziekenhuis voor onze patiëntjes een stukje aangenamer!

€ 25 opgehaald

Geen profielfoto
Jitske Krol

€ 10 opgehaald