OK
×
Actievoerder
Hannie Berben

The Barrel Challenge zomereditie 2018

Wij gaan meedoen aan de allergekste, grensverleggende, meest fantastische tour door Europa. De Challenge start in Breda en eindigt in dat ene landje en in dat ene onbekende plaatsje waar jij en ik waarschijnlijk nog nooit zijn geweest. Tijdens de Barrel Challenge krijg je diverse opdrachten, oftewel “challenges”, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren punten op. Zo maakt degene kans om de enige echte “The BarrelChamp”te worden!

Wij doen hieraan mee omdat ons dit een ontzettend gave en een nooit te vergeten ervaring lijkt.

Daarbij kwam het idee om dan ook voor een goed doel geld op te halen. We hebben gekozen voor STICHTING HARTEKIND. Voor ons een logische en makkelijke keuze omdat we zelf een dochter hebben met een erfelijke aangeboren hartafwijking. Onze dochter Cis werd 14 februari 2011 geboren met de erfelijke aangeboren hartafwijking AVSD, hier kwamen we achter toen ze 2 weken oud was. De grond zakt op zo’n moment onder je voeten vandaan. Er volgde een tijd met heel veel ziekenhuisopnames en onzekerheid. 13 maart 2012 heeft ze haar openhart operatie ondergaan en hebben ze alles kunnen corrigeren wat er mis was met haar hartje. Nu krijgt ze jaarlijks controles om te kijken dat alles goed blijft meegroeien zoals het hoort. Dit zal voor de rest van haar leven nodig zijn. Ze is nu zoals ieder ander kind van haar leeftijd, ze mag en kan gelukkig alles doen wat ze wil.

Dus we weten hoe belangrijk geld is voor de onderzoeken te financieren. Stichting Hartekind wil, met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze Hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: “kind zijn, HART nodig!”

Dagelijks worden er 4 kinderen geboren met een hartafwijking.

Iedere dag ondergaan 3 kinderen een openhart operatie.

En elke 2 dagen overlijdt er 1 kind aan een hartafwijking.

Dus steun stichting Hartekind want dat is HART nodig!!

.. Rob en Hannie
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
311%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie