OK
×
Actievoerder
John Huf

Ter ere van Remco Hokke

Ter ere van Remco Hokke* (Delen is lief)

Na het plotselinge overlijden van Remco Hokke op 22 juli 2021 werd goed zichtbaar hoeveel harten hij in zijn te korte leven heeft geraakt. Naast het verdriet is er vooral veel liefde. Dat is hartverwarmend. 

Remco was een Vlaardinger, een trotse bewoner van de VOP-wijk. Als chefkok vond hij het belangrijk dat iedereen, ongeacht het budget, goed en gezond kan eten en daar zette hij zich voor in. Ook op andere fronten stond hij altijd klaar om een goede daad of blijk van waardering te verrichten. Al was het maar een typisch Remco grapje waardoor de zon weer even voor je doorbrak. 

*Crowdfunding voor eerbetoon*Om Remco te eren, is het plan ontstaan om met zoveel mogelijk mensen een bronzen schub te laten maken voor op het Haringbeeld aan de Westhavenkade. Zijn oudste zoon heeft laten weten dat hij dit enorm zou waarderen en heeft een tekst gekozen: Papa, met daaronder ‘A La Remco’. 

Een schub kost €100,-. Dat bedrag hebben we vast zo bij elkaar, maar we zamelen graag meer in voor zijn zoon Damian en zoontje Senna. Zodat zij op eigen initiatief nog iets moois kunnen kopen of doen in naam van de onuitputtelijke liefde van en voor hun vader. Ons streefbedrag is daarom €1.000,- 

We weten dat veel mensen iets willen doen. Daarom hopen we dat wie Remco lief heeft gehad minimaal €1,- wil doneren. Als honderd mensen een euro storten, hebben we in ieder geval die schub met elkaar voor elkaar! Hoe mooi zou dat zijn?! 

In oktober willen wij het bedrag laten uitkeren, de schub laten maken en het (eventueel) resterende bedrag aan zijn zoons schenken. 

 

Hartelijk bedankt voor jouw liefdevolle bijdrage!

Namens John Huf en Britt Planken

A. van den Boogert

R.i.p. vriend , vergeten zullen we je passie ,enthousiasme, je sociale gevoel en empathie nooit vergeten. Je leeft voort in vele harten .. Ik weet zeker dat je je ogen uitkijkt van boven en dat je super trots bent op je kanjers hoe zij het doen.. Till meet again .. 💪👍👊

€ 25

Gisteren

G. van Middelkoop

Lieve remco rust zacht en de jongens heel veel sterkte !!

€ 10

2 dagen geleden

M. Kraan

Sterkte voor zijn nabestaanden!

€ 10

3 dagen geleden

Anoniem

€ 5

3 dagen geleden

N. Zonne

€ 100

5 dagen geleden

T. heck Heck

€ 25

21-08-2021

Anoniem

€ 10

21-08-2021

Anoniem

€ 10

21-08-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 720 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 715 via Geef.nl
72%
60

donaties

34

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J.P.W. HUF

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
John Huf

€ 715 opgehaald