OK
×

Ter gelegenheid van mijn promotie

18 september is de openbare verdediging van mijn proefschrift. Ik heb de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar de informatievoorziening rondom voeding en kanker. Lees er meer over op www.voedingenkankerproefschrift.nl 

Zoals jullie waarschijnlijk weten heeft onze zoon Jip Neurofibromatose. Ter gelegenheid van het afronden van mijn promotieonderzoek vraag ik een bijdrage voor meer onderzoek naar Neurofibromatose. 

Een ziekte waarbij hij tumoren kan ontwikkelen aan zijn zenuwstelsel. En met een verhoogde kans op kanker. Zie daar ook de link... 

 

Het geld komt ten goede aan onderzoek naar Neurofibromatose.

Stichting Neurofibromatose | LET'S BEAT NF logo 2

Stichting Neurofibromatose | LET'S BEAT NF

LET'S BEAT NF is de organisatie die de zeldzame ziekte NF (Neurofibromatose) de wereld uit wil helpen. De focus ligt op meer bekendheid en meer geld voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en naar de mogelijkheden ter voorkoming, genezing en behandeling van NF (Neurofibromatose).  

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 660 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
132%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×