Annuleren
OK
×
Actievoerder
Team Tundra

Team Tundra rijdt voor Kika en Vrienden van het Sophia

Wij proberen met het rijden van uitdagende challenges geld bij elkaar te brengen voor goede doelen, die een wezenlijke bijdrage leveren aan die betere gezonde leefomstandigheden.

In januari 2018 zullen wij daarom de monstertocht van Navigate North gaan rijden, een tocht van 7000 kilometer in 7 dagen door 7 landen van Nederland tot in Moermansk in Rusland in het koudste en donkerste gedeelte van het jaar.

Bizarre omstandigheden, die niets zijn vergeleken bij de moeilijke omstandigheden waar gezinnen in kunnen verkeren.

Team Tundra rijdt in 2018 de Navigate North challenge voor Kika en Vrienden van het Sophia.

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

Team Tundra

Gisteren

Vandaag zijn we aangekomen in Hazerswoude bij de finish van Navigate North 2018. Het was een heftige, indrukwekkende reis voor twee fantastische doelen! Dank aan alle donateurs! Het totaal opgehaalde bedrag zullen we binnen kort bekend maken. Op naar onze volgende challenge...
Team Tundra

3 dagen geleden

We zijn de challenge op dit moment aan het rijden. Op zaterdag 20-1-2018 zijn we gestart in Hazerswoude Dorp, via Denemarken, Zweden naar Moermansk, Rusland. Inmiddels zijn we aangekomen in het noorden van Noorwegen. Het was tot nu toe een mooie monstertocht. Morgen gaan we weer richting het zuiden. Dank aan alle donateurs !!! Donaties zijn ook op dit moment nog steeds zeer welkom.... Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube. Of ga voor meer informatie naar onze website.
Team Tundra

De "totaalteller" staat nu op 5.300 euro. Dank aan alle (sticker)sponsoren en donateurs tot nu toe! Er zijn nog een paar sticker-posities op de auto beschikbaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Betaal eenvoudig met iDEAL Steun ons met jouw donatie via Geef.nl!
Team Tundra

De eerste bijeenkomst met alle teams voor de Navigate North 2018 is geweest. We hebben inmiddels een aantal sponsoren met stickers op de auto, maar er is nog plaats voor meer sponsoren! Dank aan de donateurs en sponsoren tot nu toe! Doneer nu ook en steun ons bij de monsterrit voor Kika en Vrienden van het Sophia.
Team Tundra

De voorbereidingen zijn gestart, volg ons ook op sociale media voor nieuws en berichten. Naast de werving van fondsen via Geef.nl verkopen wij o.a. ook stickers voor op de auto waarmee u als bedrijf kunt sponsoren. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Stichting Team Tundra logo 2

Stichting Team Tundra

Met het rijden van uitdagende challenges wordt de aandacht gevestigd op goede doelen, die een substantiële bijdrage leveren aan betere leefomstandigheden en gezonde kansen voor kinderen en gezinnen in onze maatschappij. Stichting Team Tundra is in het leven geroepen om geld op te halen voor goede doelen die dit nut ondersteunen en om de aandacht te vestigen op doelgroepen, voor wie dit belang heel hoog is.

Stichting Team Tundra is opgericht op 7 juli 2017. Aanleiding voor de oprichting was de wens om bij te dragen aan goede doelen door het rijden van challenges.

In een bevoorrechte positie met gezonde mensen om ons heen en voldoende middelen voor levensonderhoud staat niet iedereen stil bij het zichtbare en onzichtbare leed waar kinderen en gezinnen onder kunnen lijden.

Oprichters van deze stichting hebben persoonlijk ondervonden wat ziekte en leed kan betekenen in het gezin en in de leefomgeving. Dat is dan ook de drijfveer geweest om iets te kunnen betekenen voor anderen.

Ziektes en ander leed mogen ver van mensen af staan, maar bestuursleden van Team Tundra hebben het besef dat zij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de leef- en of gezondheidsomstandigheden van kinderen en gezinnen, voor wie dit niet gewoon is.

Een gezonde toekomst begint bij gezond zijn en gezonde levensomstandigheden hebben.

Wanneer dit niet aan de orde is drukt verdriet, wanhoop en alle emoties die daar bij komen een groot stempel op hele gezinnen en de toekomst van de kinderen en volwassenen die daar mee te maken hebben.

Wij halen geld op en hopen op steun van ieder die betrokken wil zijn bij onze doelen. Wij doen dit vrijwillig en onbetaald en zorgen dat dit op de juiste plek terecht komt. 

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie