OK
×

Team Minions west coast challenge 2018

8 december om 4.30 is het startmoment van Team Minions ( carlo en sabine) West Coast Challenge.

De West Coast Challenge is een eendaags duursportevenement. Een team van twee man/vrouw krijgt de uitdaging gezamenlijk met één fiets de afstand van Hoek van Holland naar Den Helder (of andersom) op eigen kracht af te leggen. Door afwisselend hard te lopen en te fietsen moet het team de passende mix van snelheid en duurvermogen vinden om deze enorme afstand af te leggen. De West Coast Challenge wordt gedaan met een zo gunstig mogelijke windrichting.Twee dagen voor de wedstrijd wordt bepaald in welke richting er gelopen en gefietst gaat worden. De totale afstand voor de Hele Challenge bedraagt 130 kilometer, de route loopt vrijwel volledig over het strand.

Dit doen wij niet zomaar! Dit doen wij voor een fantastische organisatie!!

 

De West Coast Challenge heeft naast de sportieve uitdaging als doelstelling om de KNRM te ondersteunen bij haar levensreddende activiteiten. Daarom dagen we jullie uit om ons te volgen en onze sportieve inspanningen te steunen door een (kleine ) financiële bijdrage voor de KNRM te leveren.

Tussen IJmuiden en Wijk aan Zee worden de deelnemers aan de Hele Challenge en de estafette door reddingboten van de KNRM, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, overgezet. De ondersteuning tijdens de route wordt eveneens verzorgd door de KNRM. Naast de sportieve uitdaging staat de West Coast Challenge in het kader van de fondsenwerving voor de KNRM. Dat gebeurt door een deel van de inschrijfgelden beschikbaar te stellen voor de aankoop van reddingsmiddelen door de KNRM.

een kleine impressie van het evenement vindt u hieronder!

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

hart

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie