OK
×
Actievoerder
Eefje Belderok

Teachers4Teachers Kenia

Lieve vrienden en familie, 

Zoals jullie weten ben ik als leerkracht werkzaam op basisschool de Borne in Tilburg. En ligt, naast het werken in het onderwijs, mijn interesse in het doen van dingen waar ik energie van krijg en het verbreden van mijn visie op de wereld.

Van 5 tot 15 maart ga ik met de stichting Teachers4Teachers naar Kenia. 
Teachers4Teachers is een organisatie van vrijwilligers met als doel het bevorderen van de onderwijsontwikkeling in Kenia. Door het organiseren van deze reis brengt Teachers4Teachers leerkrachten uit Kenia en Nederland met elkaar in contact. 

Gedurende mijn reis hoop ik niet alleen een bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs in Kenia, maar hoop ik ook ervaringen op te doen waardoor ik me op professioneel vlak kan blijven ontwikkelen. 

Via deze weg hoop ik mijn streefbedrag op te halen, zodat wij samen een mooie donatie kunnen doen aan deze prachtige organisatie met hele bijzondere initiatieven.
Alvast bedankt! 

Liefs,
Eefje Belderok

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 600 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 570 via Geef.nl
120%
29

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Eefje Belderok
Eefje Belderok

€ 570 opgehaald