OK
×
Actievoerder
Anita Tax

Tandenpoets project Suryadi's school Pangandaran - Indonesië

We leren kinderen op onze peuter en kleuterschool in Pangandaran, West-Java, Indonesië spelenderwijs hoe belangrijk goed handenwassen en tandenpoetsen is voor hun gezondheid.

 

"Uit onderzoek blijkt dat kinderen in lage inkomenslanden de helft vaker op school aanwezig zijn als ze hun tanden poetsen en hun handen wassen. Dat ze naar school gaan is belangrijk, want onderwijs vervult op die plekken een cruciale rol in de toekomst van een kind. Het is doodzonde als een kind door een tandprobleem niet naar school kan. Maak tanden poetsen en handen wassen vanzelfsprekend; help kinderen hun tanden te poetsen en hun handen te wassen."

Bron: BW&S DHIN

Stichting MERAIH BINTANG logo 2

Stichting MERAIH BINTANG

Stichting MERAIH BINTANG helpt kansarme kinderen, jongeren en kwetsbare ouderen en de gemeenschap in het regentschap Pangandaran op West-Java, Indonesië door middel van verschillende projecten. Projecten zoals: sponsor een kind, adopteer een opa of oma, peuter-kleuter-lagere school voor kansarme kinderen, naschoolse activiteiten, sport, opvanghuis, dak boven je hoofd, skills center, leer/werk project, vissersboten.

Bezoek voor meer informatie over onze stichting en een compleet overzicht van onze projecten onze website

Vragen? Neem contact met ons op via e-mail

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 300 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 0 via Geef.nl
162%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Anita  Tax
Anita Tax

€ 0 opgehaald