OK
×
Actievoerder
Tanja van de Greef

TAN zegt JA tegen het leven! - RSO-kuur zorgt voor hoop.

Slik...Het is geen mooi verhaal, maar wel mijn verhaal. Het verhaal waar ik niet omheen ga draaien. Ik ben Tanja, 41 jaar jong, alleenstaande mama van een geweldige dochter van 11 en ongeneeslijk ziek. Mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen starten samen met mij deze inzamelingsactie. Zij omschrijven mij als een prachtige vrouw met een goed hart. Alleenstaand en een geweldige moeder voor mijn Denne. Wat je ziet is wat je krijgt: ongefilterd gezellig, genieten van het moment, muziek, vrienden en festivals. 

Ik heb een zeldzame galwegkanker. Deze is uitgezaaid naar mijn lever, waar op dit moment een tumor van 15 cm zit, mijn lymfeklieren en buikslijmvlies. Door de uitzaaiingen, de grote en de plek van de tumor is er geen behandeling mogelijk tot genezing. M.a.w. de enige behandeling die ze kunnen bieden is levensverlening d.m.v. palliatieve chemo. Deze behandelijk kan mijn leven met enkele maanden tot maximaal een jaar verlengen.  

Mijn doel: Hoop houden! Groei stoppen! Denne zien opgroeien! Het wonder zijn! Ik heb zelf op 20 jarige leeftijd onverwachts mijn moeder moeten verliezen. Dat wil ik Denne besparen. Daarom ben ik naast de chemo een RSO-behandeling gestart. Hier zijn echter hoge kosten aan verbonden, welke niet vergoed worden. Dat is jammer, want er zijn veel positieve resultaten mee behaald!  Eén kuur duurt 60 dagen en kost 1.500 euro. Welke tijdens de chemo verdubbeld dient te worden. Waarmee de kosten dus stijgen. Ik ben begonnen met mijn eerste RSO-kuur en heb een tweede nodig aangezien mijn chemo ook is gestart. Als blijkt dat de scan verbeterde resultaten laat zien (zelfs geen groei van kankercellen is al een enorme vooruitgang!), wil ik opnieuw een kuur ondergaan, zolang er vooruitgang te zien is. Uiteindelijk kunnen de kosten hiervoor flink oplopen. Als de resultaten van de chemokuur en RSO-kuur toch verslechteren, is er waarschijnlijk echt geen hoop meer en wil ik mijn nabestaande ontzien, door zelf mijn zielsreis te bekostigen. Wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik ook niet. Er moet NU iets gebeuren! De tumor groeit te snel waarmee mijn onlangs geplaatste stents in gevaar komen.  

Sinds de wintermaanden voelde ik mij minder goed. Mijn energielevel was erg laag en ik had het idee last van de overgang en/of burn-out te hebben. Tevens had ik last van wisselende jeuk, maar ja wie niet als de verwarming aan staat, je warmere kleding draagt, ramen dicht blijven….al met a liep de jeuk in april zo extreem op en ging afvallen op eens te makkelijk, geen eetlust en leven op snoep en taart. Toch maar eens naar de huisarts zei het stemmetje in mijn achterhoofd. Om zo in de mallemolen van onderzoeken terecht te komen. Van ziekenhuis, naar ziekenhuis, naar ziekenhuis…uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plaatsen. En nu vraag ik uw hulp! Ik wil meer tijd met Denne doorbrengen. Een wonder? In ieder geval hoop ik op een enkel positief bericht in deze zorgelijke tijd; stilstand en/of verkleining van de tumor. Ik vraag u om een euro en alles wat u meer wilt doneren is hartelijk welkom!  Weet dat iedere gedoneerde euro* aan mijn kuur besteed wordt en in het uiterste geval aan mijn laatste reis.  

Dank u wel voor uw tijd, voor het lezen van, het doneren aan en het onder de aandacht brengen van deze inzamelingsactie! Tanja 

Ps. Er gaat een klein bedrag naar www.geef.nl  voor het hosten van de pagina en de financiële afhandeling.

Pps. Weet dat uw donatie bij de belastingopgave aftrekbaar is.

Tanja van de Greef
30-08-2023 18:37

Wauw! 

SPRaKeLooS ben ik. Wat is het hard en snel gegaan! Ik weet niet wat te zeggen. Binnen 1 dag was er al ruim 8 duizend euro opgehaald en op dag 2 was daar het gewenste bedrag van 10 duizend euro gedoneerd! Nog steeds loopt de teller op en dat laat ik nog even zo. Dit moet een teken zijn! Een teken van nog meer kuren omdat het werkt! Dus deel het bericht gewoon door via Whatsapp, Facebook, Instagram en weet ik wat nog meer. 

Ik hoop van harte eind september goed nieuws te krijgen: stagnatie of verkleining van de tumor(en) en deze met jullie te kunnen delen. Nu kan ik alleen maar met veel plezier jullie berichten lezen bij alle donaties. Wat een liefde en warmte om te mogen ontvangen.

SuPeR DaNKJeWeL! Tanja

dakje met Geef-logo
€ 12.900 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
129%
528

donaties

337

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: T.E.A.M. van de Greef

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Tanja van de Greef

€ 12.900,50 opgehaald