OK
×
Actievoerder
Tanja van de Greef

TAN zegt JA tegen het leven! Oscillerende stoel voor energie

--------- Deze tekst betreft een update, met een nieuw verzoek voor crowdfunding voor de aanschaf van een oscillerende stoel die TAN energie geeft. Het originele verhaal staat onderaan -------

Daar is ze weer! En deze keer is ze 42! Het moet niet gekker worden! Het werd tijd voor een teken van leven. Want leven dat doe ik nog steeds! En wel met 1 cm tumor minder! Het is 1 cm, maar wel 10 hele millimeters. Ik denk dat dat op cel niveau best een goed begin is. Jammer om te merken dat je ondanks dat je kunt doodgaan aan galwegkanker, je geen vrijbrief hebt voor de griep, een verkoudheid of wat deze net te lange winter dan ook in petto heeft. Maar dat d’r dan ook weer lekker met beide benen op de grond.  

Na het ontdekken van mijn ziekte, was het tijd om te overleven. Na een pittige operatie met wat complicaties, was het tijd om aan te sterken. Om vervolgens alles weer met de chemo neer te halen. Dat ging eigenlijk vanaf het begin niet lekker. Mijn lichaam ontving de chemo wel, maar mijn bloedwaardes bleven te laag. Met als gevolg ziekenhuis in en uit omdat de chemo weer niet door kon gaan. En dat heeft mentaal wel het e.e.a. met mij gedaan. Ondanks dat ik niet echt ziek werd van de chemo (waar de artsen van stonden te kijken kon dit zo ook niet langer. Al wist ik natuurlijk dat ik er niet ziek van werd door de RSO-kuren, de accupuntuur en de paddo-supplementen die ik erbij nam. Toch was dit niet wat ik voor ogen had als kwalitatieve tijd samen met Denne. Dus besloot ik mijn lichaam rust te geven en de chemo te stoppen en weer aan te sterken, zowel lichamelijk als mentaal.  

Vooruitkijken naar een andere chemo doen we tot 1 maart nog even niet, dan staat er weer een CT-scan op de agenda. Want ondanks dat ik ben gestopt, wil mijn oncoloog mij wel blijven monitoren. En dat vind ik fijn! Laat mij maar weer bewijzen dat mijn ingeslagen weg past en helpend is. Ondertussen sterkt mijn lichaam aan. Zo ga ik ga weer naar yoga, kriebelen de nieuwe babyhaartjes op mijn hoofd, fitness ik met mijn oncologie clubje, ga af en toe naar een concert, geniet van vrienden en familie, maar bovenal mag ik mama zijn van Denne. Ik ga niet liegen, mijn energielevel is echt bij lange na niet wat het ooit is geweest, tegelijkertijd als ik zo 60 mag worden, teken ik ervoor!  

En wat helpt mij nu? Wat helpt mij nu op dit moment in mijn ziekteproces? Mijn mentale stukje word hard aangepakt merk ik en daar wil ik mee aan de slag. Want het kan toch niet zijn dat mijn lichaam nog niet opgeeft, maar mijn mind wel? Wat mij op dit moment helpt is thuis rust kunnen vinden en pakken met de Multiwave Oscillator (MWO). De uitleg van dit apparaat vindt u even verder op.  

Deze MWO is op mijn pad gekomen en blijft maar op mijn pad komen. Ik heb wekenlang iedere dag in deze stoel plaats genomen en dat gaf rust en energie. Het zou ook de cel frequentie stimuleren waardoor de onrustige cellen weer rustig worden en kunnen herstellen / verkleinen. Helaas kan ik daar niet meer terecht en is het ook niet echt realistisch om dagelijks op en neer te rijden. Thuis rust pakken en opladen is toch wel het fijnst! Ik heb nu 8 weken geen gebruik gemaakt van de MWO en merk nu echt verschil in daar ik minder energie heb, mentaal ook minder lekker ga en dat is natuurlijk van invloed op Denne, maar ook op mezelf. 

Ik hoop dan ook wederom op uw hulp! De nieuwe funding is eenmalig om de WMO aan te kunnen schaffen. De nieuwprijs van de simpelste uitvoering ligt op 10.000 euro. De overige funding zal ik blijven gebruiken om de ingeslagen weg door te zetten. Want tot nu toe loop ik er te goed bij volgens mij oncoloog. En ik moet zeggen dat ik ook nog niet geloof in juni of juli niet meer aanwezig te zijn. Want dan is het jaar officieel om. Daar voel ik mij nu te goed voor. Dus dat is voor mij genoeg bewijs om door te gaan met de dingen die ik doe. Hopelijk kan ik daar de MWO bij aansluiten.  

Hieronder kunt u uitleg vinden van de werking van de MWO.

Uw donatie is meer dan welkom, omdat opgeven nooit een optie gaat zijn! En mocht er iemand nieuwsgierig zijn naar MWO, komt u het zelf ervaren.  

 

Liefs Tanja 

Ps. Er gaat een klein bedrag naar www.geef.nl  voor het hosten van de pagina en de financiële afhandeling.

Pps. Weet dat uw donatie bij de belastingopgave aftrekbaar is.  

 

Wat doet een Multiwave Oscillator?

Dit apparaat is ontworpen om verschillende soorten elktramagnetische golven uit te zenden. Deze genereert verschillende frequenties van elektromagnetissche golven, waaronder radiogolven en microgolven. Het verandert de stroom, van ons elektriciteitnetwerk, van 220 Volt naar 10.000 Volt. De Tesla spoel en de vonkenbrug wordt dit vermogen opgestuwd tot wel 120.000 Volt. Tegelijk worden de ampères heel laag (0,1 mA) waardoor de spanning voor mensen niet gevaarlijk is om aan te raken. Samen met de hoge voltages wordt een enorm breed spectrum aan frequenties opgewekt. Dit gebeurt in de vonkenbrug, een uitvinding die door Lakhovsky werd uitgewerkt. Deze methode werd rond 1920 al in ziekenhuizen gebruikt. Echter met de komst van medicatie, zijn deze eruit gehaald, want medicatie levert meer op. Dit proces gaat gepaard met een soort “ratelend” geluid. Wanneer de Multiwave wordt aangesloten op de Lakhovsky Antennen dan worden de hoge voltages en het spectrum aan frequenties door de antennen gestuurd. Door de speciaal gestemde antennen in combinatie met de precies uitgemeten diameters en de nauwkeurig samengestelde materialen worden de voltages en frequenties versterkt. Dit resulteert in een enorm krachtig energieveld dat voor de meeste mensen waarneembaar is.

------- Introductie TAN zegt ja tegen het leven! --------------

Slik...Het is geen mooi verhaal, maar wel mijn verhaal. Het verhaal waar ik niet omheen ga draaien. Ik ben Tanja, 41 jaar jong, alleenstaande mama van een geweldige dochter van 11 en ongeneeslijk ziek. Mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen starten samen met mij deze inzamelingsactie. Zij omschrijven mij als een prachtige vrouw met een goed hart. Alleenstaand en een geweldige moeder voor mijn Denne. Wat je ziet is wat je krijgt: ongefilterd gezellig, genieten van het moment, muziek, vrienden en festivals. 

Ik heb een zeldzame galwegkanker. Deze is uitgezaaid naar mijn lever, waar op dit moment een tumor van 15 cm zit, mijn lymfeklieren en buikslijmvlies. Door de uitzaaiingen, de grote en de plek van de tumor is er geen behandeling mogelijk tot genezing. M.a.w. de enige behandeling die ze kunnen bieden is levensverlening d.m.v. palliatieve chemo. Deze behandelijk kan mijn leven met enkele maanden tot maximaal een jaar verlengen.  

Mijn doel: Hoop houden! Groei stoppen! Denne zien opgroeien! Het wonder zijn! Ik heb zelf op 20 jarige leeftijd onverwachts mijn moeder moeten verliezen. Dat wil ik Denne besparen. Daarom ben ik naast de chemo een RSO-behandeling gestart. Hier zijn echter hoge kosten aan verbonden, welke niet vergoed worden. Dat is jammer, want er zijn veel positieve resultaten mee behaald!  Eén kuur duurt 60 dagen en kost 1.500 euro. Welke tijdens de chemo verdubbeld dient te worden. Waarmee de kosten dus stijgen. Ik ben begonnen met mijn eerste RSO-kuur en heb een tweede nodig aangezien mijn chemo ook is gestart. Als blijkt dat de scan verbeterde resultaten laat zien (zelfs geen groei van kankercellen is al een enorme vooruitgang!), wil ik opnieuw een kuur ondergaan, zolang er vooruitgang te zien is. Uiteindelijk kunnen de kosten hiervoor flink oplopen. Als de resultaten van de chemokuur en RSO-kuur toch verslechteren, is er waarschijnlijk echt geen hoop meer en wil ik mijn nabestaande ontzien, door zelf mijn zielsreis te bekostigen. Wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik ook niet. Er moet NU iets gebeuren! De tumor groeit te snel waarmee mijn onlangs geplaatste stents in gevaar komen.  

Sinds de wintermaanden voelde ik mij minder goed. Mijn energielevel was erg laag en ik had het idee last van de overgang en/of burn-out te hebben. Tevens had ik last van wisselende jeuk, maar ja wie niet als de verwarming aan staat, je warmere kleding draagt, ramen dicht blijven….al met a liep de jeuk in april zo extreem op en ging afvallen op eens te makkelijk, geen eetlust en leven op snoep en taart. Toch maar eens naar de huisarts zei het stemmetje in mijn achterhoofd. Om zo in de mallemolen van onderzoeken terecht te komen. Van ziekenhuis, naar ziekenhuis, naar ziekenhuis…uiteindelijk vielen de puzzelstukjes op hun plaatsen. En nu vraag ik uw hulp! Ik wil meer tijd met Denne doorbrengen. Een wonder? In ieder geval hoop ik op een enkel positief bericht in deze zorgelijke tijd; stilstand en/of verkleining van de tumor. Ik vraag u om een euro en alles wat u meer wilt doneren is hartelijk welkom!  Weet dat iedere gedoneerde euro* aan mijn kuur besteed wordt en in het uiterste geval aan mijn laatste reis.  

Dank u wel voor uw tijd, voor het lezen van, het doneren aan en het onder de aandacht brengen van deze inzamelingsactie! Tanja 

Ps. Er gaat een klein bedrag naar www.geef.nl  voor het hosten van de pagina en de financiële afhandeling.

Pps. Weet dat uw donatie bij de belastingopgave aftrekbaar is.

Anoniem

€ 25

23-04-2024

C. van der van der Sangen

Ik hoop dat je de stoel snel kunt aanschaffen. Veel sterkte en kracht toegewenst!

€ 10

05-04-2024

Anoniem

€ 5

03-04-2024

Anoniem

€ 10

31-03-2024

Anoniem

€ 25

27-03-2024

R. E

😘

€ 50

22-03-2024

Anoniem

€ 25

20-03-2024

Anoniem

€ 10

20-03-2024

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
dakje met Geef-logo
€ 14.100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
70%
585

donaties

232

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: T.E.A.M. van de Greef

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Tanja van de Greef

€ 14.100,50 opgehaald