OK
×
Actievoerder
Jill Holterman

Take me to Paris

Mijn naam is Jill Holterman en ik ben een Nederlandse langeafstandsloopster met een Olympische droom.

In de afgelopen jaren heb ik mooie prestaties neergezet op nationaal niveau, maar het is mijn droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Om deze droom na te jagen heb ik per 1 september 2019 het rigoureuze besluit genomen om mijn baan op te zeggen en mij volledig op de sport te richten. Werken kan ik immers nog mijn hele leven, maar op topniveau hardlopen is nu of nooit.

De eerste resultaten waren direct veelbelovend. Op 8 maart 2020 kwalificeerde ik mij voor het Europees Kampioenschap halve marathon met een PR van bijna 2 min op de halve marathon (1:11'41). Helaas duurde het niet lang voordat dit EK werd afgelast vanwege de wereldwijde COVID-19 pandemie.

Dit heeft er weliswaar voor gezorgd dat mijn eerste (tussen)doel is komen te vervallen, maar het (Olympisch) vuur in mij brandt harder dan ooit! Sterker nog, door het uitstellen van de Olympische Spelen van Tokio heb ik besloten om komend najaar te debuteren op de marathon en daarbij Olympische Kwalificatie proberen af te dwingen. 

Ik weet zeker dat ik in staat ben om mijn droom te verwezenlijken als ik er met volledige toewijding voor ga. Ik heb hier wel wat ondersteuning bij nodig. Vandaar dat ik op zoek ben naar sponsoren en donateurs om mij te helpen dit doel te bereiken!

Wat heb ik dan nodig?

Om te kunnen schitteren in Tokio en Parijs, zal ik niet alleen mijn tijd moeten investeren maar ook financieel moeten investeren in diverse trainingsstages en -faciliteiten.

Voor deze investeringen heb ik nu nog zo'n € 10.000,- (per jaar) nodig. Deze zal ik als volgt besteden:

- Trainingsstage St. Moritz € 1.500,-

- Trainingsstage februari Portugal € 1.000 

- Trainingsstage voorjaar/zomer € 1.500 - €2.500 (afhankelijk van bestemming)

- aanschaf loopband € 1.500,-

- Reiskosten/hotelovernachtingen € 1.000,-

- Kosten voor trainingsfaciliteiten € 2.500,- (trainer, aanschaf materialen, alternatieve trainingen)

- Nutrition € 1.500 - € 2.500

Alle gedoneerde bedragen zullen exclusief voor het beoefenen van de sport gebruikt worden. Mocht er meer worden opgehaald dan het streefbedrag dan zal dit apart worden gezet voor de opvolgende jaren.

Ik kan niet wachten om mijn droom na te gaan jagen, dus zal er dan ook  alles aan doen om deze waar te maken. Ik hoop dat jullie bereid zijn mij te steunen, of anders te volgen op social media. Zodat jullie kunnen meegenieten van dit nu al fantastische avontuur.

Liefs, Jill

 

Jill Holterman
12-05-2020 08:20

Op 23 april 2020 heeft de Europese atletiekbond helaas besloten dat het EK in Parijs is afgelast. Helaas komt er geen nieuwe datum. Dit heeft mij doen besluiten om mijn marathondebuut te vervroegen naar dit najaar. Ik hoop op die manier een nieuwe kans te benutten: Olympische kwalificatie voor Tokio 2021.

Jill Holterman
03-04-2020 15:02

De eerste mijlpaal is gehaald: op 8 maart 2020 heb ik voldaan aan de EK limiet voor Parijs. Lees verder 

Jill Holterman
28-11-2019 14:46

Op maandag 25 november 2019 zond RVT NH een item uit over mijn keuze voor de sport. Bekijk de Uitzending RTV NH

Jill Holterman
28-11-2019 14:44

Het streefbedrag is met € 500,00 naar beneden aangepast met dank aan de donatie vanuit Oosterbaan Sport & Wandelschoen tijdens de Egmondse Strand- en Duinloop. Onwijs veel dank aan alle deelnemers die met hun deelname hun steentje hebben bijgedragen aan deze donatie!

Jill Holterman
05-09-2019 08:45

Momenteel verblijf ik in Celerina (plaatsje naast St. Moritz). Met dank aan de eerste donaties kan ik dit trainingskamp financieren, waarvoor heel veel dank 🙏🏼 binnenkort volgt een update over het verloop van dit trainingskamp op mijn website. 

dakje met Geef-logo
€ 3.950 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
waarvan € 3.450 via Geef.nl
39%
67

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J.R. Holterman

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Jill Holterman
Jill Holterman

€ 3.450 opgehaald