OK
×
Actievoerder
Jill Holterman

Take me to Paris

Mijn naam is Jill Holterman en ik ben een Nederlandse langeafstandsloopster met een droom.

In de afgelopen jaren heb ik mooie prestaties neergezet op nationaal niveau, maar het is mijn droom om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen en uiteindelijk de Olympische Spelen in Parijs in 2024.

Met een fulltime baan gaat het mij niet lukken om deze droom waar te maken, vandaar dat ik heb besloten om mijn baan op te zeggen en mij volledig op het hardlopen te richten.  Werken kan ik immers nog mijn hele leven, maar op topniveau hardlopen is nu of nooit.

Ik weet zeker dat ik in staat ben om mijn droom te verwezenlijken als ik er nu met volledige toewijding voor ga, maar ik heb hier wel wat ondersteuning voor nodig. Vandaar dat ik op zoek ben naar sponsoren en donateurs om mij te helpen dit doel te bereiken!

Wat heb ik dan nodig?

Om te kunnen schitteren in Parijs, zal ik niet alleen mijn tijd moeten investeren maar ook financieel moeten investeren in diverse trainingsstages en -faciliteiten.

Voor deze investeringen heb ik nog zo'n € 10.000,- (per jaar) nodig. Deze zal ik als volgt besteden:

- Trainingsstage St. Moritz € 1.500,-

- Trainingsstage winter (Afrika) € 2.000,-

- Trainingsstage voorjaar/zomer € 1.500 - €2.500 (afhankelijk van bestemming)

- Reiskosten/hotelovernachtingen € 1.000,-

- Kosten voor trainingsfaciliteiten € 2.500,- (trainer, aanschaf materialen, alternatieve trainingen)

- Nutrition € 1.500 - € 2.500

Alle gedoneerde bedragen zullen exclusief voor het beoefenen van de sport gebruikt worden. Mocht er meer worden opgehaald dan het streefbedrag dan zal dit apart worden gezet voor de opvolgende jaren.

Ik kan niet wachten om mijn droom na te gaan jagen, dus zal er dan ook vanaf 1 september alles aan doen om deze waar te maken. Ik hoop dat jullie bereid zijn mij te steunen, of anders te volgen op social media. Zodat jullie kunnen meegenieten van dit nu al fantastische avontuur.

Liefs, Jill

 

Jill Holterman
28-11-2019 14:46

Op maandag 25 november 2019 zond RVT NH een item uit over mijn keuze voor de sport. Bekijk de Uitzending RTV NH

Jill Holterman
28-11-2019 14:44

Het streefbedrag is met € 500,00 naar beneden aangepast met dank aan de donatie vanuit Oosterbaan Sport & Wandelschoen tijdens de Egmondse Strand- en Duinloop. Onwijs veel dank aan alle deelnemers die met hun deelname hun steentje hebben bijgedragen aan deze donatie!

Jill Holterman
05-09-2019 08:45

Momenteel verblijf ik in Celerina (plaatsje naast St. Moritz). Met dank aan de eerste donaties kan ik dit trainingskamp financieren, waarvoor heel veel dank 🙏🏼 binnenkort volgt een update over het verloop van dit trainingskamp op mijn website. 

dakje met Geef-logo
€ 2.710 opgehaaldvan € 9.500
29%
47

donaties

180

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen