OK
×

SWINGO-party Thijs & Lieve, 25 jaar lont en kruitvat

Jullie aanwezigheid op ons feest is voor ons genoeg.  Daarom vragen we jullie om in plaats van een cadeau een donatie te geven aan Metakids. Samen kunnen we iets bijdragen dat meer betekenis heeft. Alvast bedankt voor jullie vrijgevigheid.

In het kort

Metakids is een professionele organisatie met een landelijk netwerk van vrijwilligers, ambassadeurs en betrokkenen. Samen werven we fondsen voor onderzoek en maken we metabole ziekten bekend. Dat doen we omdat alle kinderen met een metabole ziekte een gezond leven verdienen.Metakids is een kleine, transparante organisatie met een groot doel: alle slopende metabole ziekten behandelbaar maken. Ons team van medewerkers zet zich hier vanuit Amsterdam dagelijks voor in, gesteund door vrijwilligers, ambassadeurs, regio ambassadeurs en actienemers.

Stichting Metakids heeft het CBF Keurmerk en de ANBI-status en wordt ondersteund door een onafhankelijk bestuur. De Wetenschappelijke Adviesraad (WAR) beoordeelt alle onderzoeksvoorstellen.

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 676 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
450%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×