OK
×

SWINGO-party Thijs&Lieve, 25 jaar lont en kruitvat

Jullie aanwezigheid op het feest is voor ons genoeg. Daarom vragen we jullie om in plaats van een cadeau een donatie te geven aan Alzheimer Nederland. Samen kunnen we iets bijdragen dat meer betekenis heeft. Alvast bedankt voor jullie vrijgevigheid.

Help mee voor Alzheimer Nederland

Bijna iedereen krijgt op een gegeven moment met dementie te maken. Alzheimer Nederland zet zich in voor een beter leven mét dementie en een toekomst zónder dementie. 💛 Help je mee? Steun met een gift! 

Waarom Alzheimer Nederland steunen?

Jouw bijdrage maakt belangrijk onderzoek naar dementie mogelijk en biedt steun aan de mensen die nu met dementie te maken hebben. Zij vinden een luisterend oor bij de DementieLijn, of delen ervaringen met lotgenoten bij Alzheimer Cafés. Kortom: we zijn er voor je als jij of een dierbare met dementie te maken krijgt. Help je mee?

Jouw bijdrage maakt het verschil!

✔ Meer wetenschappelijk onderzoek naar oplossingen; 

✔ Meer hulp en ondersteuning; 

✔ Verbetering van de dementiezorg; 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.570 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
1046%
47

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×