OK
×

Suzanne zwemt, fietst, rent Ironman voor Huidhuis voor kids!

Ik ben Suzanne Pasmans, hoogleraar Kinderdermatologie in het Erasmus MC en hoofd van het Centrum Kinderdermatologie en het Centrum Zeldzame Huidafwijkingen. Op 6 augustus probeer ik te finishen op de Ironman 70.3 in Maastricht. Een halve triathlon met 1.9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen. Via startnummer 440 ben ik te volgen. Voor mij een pittige uitdaging voor een enorm goed doel: Huidhuis.nl voor kinderen. Informatie ontwikkelen voor kinderen met een ernstige en zeldzame huidafwijkingen en hun ouders. Zij hebben het al zwaar genoeg en het hebben van kennis geeft regie. Hiervoor is geld nodig. Help deze kinderen met ernstige en zeldzame hudiafwijkingen met informatie en support dit project en doneer!

En…. om de nood voor deze kinderen nog duidelijker te maken…. wil ik op 6 november de marathon van New York volbrengen!

Under Your Skin logo 2

Under Your Skin

Missie Under Your Skin

Het versterken van de persoonlijke kwaliteit van leven van kinderen met huidafwijkingen en kinderen met een allergie. Beiden ook in combinatie met het atopie syndroom: eczeem, astma, hooikoorts en voedselallergie. 

Veel kinderen worden te laat doorverwezen naar de zorg die nodig is. Dit leidt tot onnodig lijden en complicaties. Daarnaast krijgen veel kinderen te maken met sociale en emotionele problemen. Dit kan en moet anders! UYSKIN is opgericht om hierin verbetering te realiseren.

 

Realisatie

UYSKIN stelt het kind centraal en financiert projecten en innovaties die leiden tot:

* Laagdrempelige ontsluiting van gespecialiseerde kennis

* Op interactie gerichte behandelplannen

* Zelfmanagement programma’s

* Gericht onderzoek

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 4.010 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
80%
151

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×