OK
×

Supporting Moms on the Run - Team 361

She knows pain and fear

She is not weak

She is one of the strongest of our time

Lieve familie, vrienden, collega's en bekenden! Wij, Tjaltje, Danina en Jacomijn zullen van 9 t/m 16 juli gaan helpen in het vluchtelingenkamp Mavrovouni op Lesbos. Wij verbinden ons aan de stichting Because We Carry: een organisatie die zwangere en pas bevallen vrouwen en hun kleintjes in het vluchtelingenkamp ondersteunen.

Door (social) media en acties van Because We Carry in Nederland zijn we ons de laatste jaren bewust geworden van de vreselijke dingen die zich op Lesbos afspelen. Because We Carry is hard bezig om de situatie daar dragelijk te maken voor de vluchtelingen. Wij willen graag ook ons steentje bijdragen en in actie komen. We kunnen misschien de wereld niet veranderen maar hebben door Because We Carry gezien dat echt kunnen helpen ook in de kleine dingen kan zitten. 

Wij delen hun mening dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, organiseert Because We Carry activiteiten voor nieuw moeders en zwangere vrouwen. Op deze manier kunnen de vrouwen een beetje ontsnappen aan de harde realiteit. Ook verzorgt Because We Carry medische hulp en advies voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders. De teams van Because We Carry proberen ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. Zij houden van daadkrachtige naastenliefde en hun motto is dan ook #nietlullenmaarpoetsen.

She will always rise

She lives in all of us

and we will always have her back

Help je mee ons streefbedrag bij elkaar te verzamelen? In totaal hopen wij €3500 mee te nemen naar Lesbos. Goed om te weten dat het door jou gedoneerde geld 100 % bestemd is voor het draaiend kunnen houden van activiteiten van Because we Carry op Lesbos, zoals het o.a. verstrekken van gevulde boodschappentassen, broodnodige goederen, kleding, verzorgingsproducten voor moeder en kind en het organiseren van activiteiten. Wij betalen onze eigen reis en ons verblijf. Lukt het niet om te doneren? Volg ons op onze instagrampagina voor acties en updates en deel het met een ieder die je kent! Heel erg bedankt! 

Liefs,Tjaltje, Danina en Jacomijn. 

Instagram: https://instagram.com/team361_bwc?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.782 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.500
79%
129

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jacomijn Renken

€ 1.393 opgehaald

Geen profielfoto
Danina Evertse

€ 682 opgehaald