OK
×

Sunshine Transport naar Tanzania

Geef, en help mee aan het transport van zonnebrand voor mensen met albinisme in Afrika! Ook in 2022 willen we de mensen die we ondersteunen, kunnen blijven ondersteunen. Met oplopende transportkosten is, en blijft dit een uitdaging. We werken van transport naar transport, en hebben jouw hulp hierbij hard nodig!

In het kader van onze grote actie dit jaar, ‘Sunshine Transport’, heeft het eerstvolgende transport dat gepland staat als eindbestemming Tanzania. Dit betreft 1037 liter zonnebrand: voor €5,- draag je al bij aan het transport van 1 liter zonnebrand, waar één persoon met albinisme 1 jaar mee geholpen kan worden!

Jouw bijdrage helpt kinderen en volwassenen met albinisme in Tanzania, onder andere bij ‘Mary Mother of God’ aan het Lake Victoria, ‘Albino Peacekeepers’ en ‘Living Water Children’ in Arusha, maar ook mensen met albinisme in kleine afgelegen gebieden, en in vluchtelingenkampen zoals Nyagurusu.

Voor dit transport hebben wij €5000,- nodig. Wij hopen op jouw steun te kunnen rekenen!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

54

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×