OK
×
Actievoerder
Jeroen Jonk

Start jouw flowmotor

Reserveer een stoel zodat een meisje een jaar lang naar school kan

Mede dankzij jou kunnen 50 meisjes weer spelend leren op school. Jouw deelname heeft dus écht impact!

Dit gebeurt er met jouw donatie:

- onze lokale medewerkers gaan samen met vrouwelijke leerkrachten de community in om ouders te overtuigen hun dochter naar school te laten gaan  - leraren op scholen in de community worden getraind in spelend leren methode van Right To Play

Door jouw bijdrage kunnen meisjes een jaar lang naar school en daar zichzelf ontwikkelen via spelend leren tot krachtige, zelfstandige vrouwen.

Met onze spelend-leren methode motiveren we meisjes zoals Julie om te leren en op school te blijven tot ze zijn afgestudeerd.

En niet alleen het leven van een meisje verandert hierdoor, maar dit heeft ook een positief effect op haar familie en de omgeving waar ze opgroeit. Jouw investering heeft dus écht impact op de levens van meisjes. 

 Namens alle andere meisjes uit onze programma’s: enorm bedankt! 

www.righttoplay.nl

 

Right To Play logo 2

Right To Play

Right To PlayProtect, Educate, Empower

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Jaarlijks bereiken we 1,52 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.

Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend-leren. We trainen leerkrachten en vrijwillige coaches die de kinderen begeleiden bij hun persoonlijke leerproces. Samen werken ze aan een veilige leefomgeving waar geen plek is voor ongelijke behandeling en uitbuiting van kinderen. Scholen, ouders, mensen uit de lokale gemeenschap en de overheid worden hierbij betrokken om te zorgen voor een blijvend resultaat.

 

Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.060 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.750
waarvan € 535 via Geef.nl
60%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jeroen Jonk

€ 535 opgehaald