OK
×
Actievoerder
Friesland Beweegt

Stimulering toegankelijkheid evenementen Friesland

Met een groot team vrijwilligers organiseert en ondersteunt ANBI stichting Friesland Beweegt sportieve evenementen. Wij willen graag organisatoren helpen om hun evenementen toegankelijk te maken voor mensen met een motorische, visuele of auditieve uitdaging. Hiervoor moeten we eerst zorgen dat we zelf goed toegankelijk zijn...

Ons kantoor in Leeuwarden, waar we nu 25 vrijwilligers aan de slag hebben, is helaas nog niet voor iedereen goed toegankelijk. Zo moet er een invalidentoilet komen, een automatische opener voor de voordeur en moet de stoep aangepast worden zodat deze voor blinden en rolstoelgebruikers gemakkelijk te gebruiken is.

Voor het maken van deze aanpassingen zijn we volledig afhankelijk van donaties en fondsen. We willen de deelnemers aan onze evenementen of degene die we bij de organisatie hiervan ondersteunen hier namelijk niet (financieel) mee belasten. Met een goede uitvalsbasis zijn we nóg beter in staat om evenementen in Friesland voor iedereen toegankelijk te maken, mét of zonder handicap.

Samen maken we Friesland toegankelijk voor iedereen, want Friesland Beweegt je!

N. van Marle

€ 10

24-08-2017

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×