OK
×
Actievoerder
Stichting Walk On

Stichting Walk On - 4 Mijl - Margriet de Schutter

Margriet de Schutter is voormalig shorttrackschaatster. Ze maakte de awardwinnende documentaire ‘Diepgaan voor Vancouver‘ en is auteur van het boek ‘Stoppen & Doorgaan‘.

Naast ook oprichter te zijn van het online platform Extopsporter.nl, volgt Margriet haar passie als presentatrice, host, interviewer en reporter, waarin ze de diepgang opzoekt. Haar motto: door kwetsbaarheden te durven tonen, juist enorm krachtig!

Verder is ze nog steeds nauw betrokken bij de sport, zoals bij de Atletenvereniging (belangenorganisatie) van de KNSB. Daarnaast verleent ze via haar bedrijf Crossover Media, media en journalistieke werkzaamheden en reist ze het land door als spreker.

 Lopen voor het goede doel!

Stichting Walk On is dit jaar het goede doel van de 4 Mijl van Groningen om mensen met een dwarslaesie de kans te kunnen geven om door middel van een exoskelet weer te gaan lopen.  

Onlangs heb ik Dennie Jager ontmoet, oprichter van stichting Walk On en ervaringsdeskundige op het gebied van het hebben van een dwarslaesie en het lopen met een exoskelet. Ik heb ontzettend veel respect voor doorzetters zoals Dennie. Voor mij het ultieme voorbeeld van 'Stoppen & Doorgaan'. Daarom loop ik voor hen de 4mijl en hoop ik hiermee meer geld in te zamelen voor dit goede doel. Help je mee? Alvast bedankt! 

Stichting Walk On logo 2

Stichting Walk On

Stichting Walk On: “Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen!” 
 
Elk jaar staat bij de 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra één goed doel centraal dat een bijdrage levert aan de regio Groningen. Dit jaar is het goede doel: Stichting Walk On waar Dennie het gezicht van is. Dennie kan zijn benen niet meer bewegen door een ernstig brommer ongeluk. De toen 18-jarige voetballer liep een dwarslaesie op en zat ineens aan een rolstoel gekluisterd. Ooit weer kunnen lopen was zijn doel.  
 
Dennie loopt momenteel weer door middel van een exoskelet en begeleid door professionele fysiotherapeuten.  
 
Goede doel
Vrijwel iedereen kent de gezondheidsrisico’s van een zittend beroep, maar sta je wel eens stil bij de risico’s van een zittend leven? Mensen met een dwarslaesie zijn door dit letsel aan hun rolstoel gekluisterd, maar in veel gevallen is een volledig zittend leven helemaal niet noodzakelijk.  
 
Stichting Walk On zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen doormiddel van een exoskelet en onder begeleiding van professionele fysiotherapeuten. De gezondheidsvoordelen zijn zowel lichamelijk als mentaal enorm. Om dit te bewerkstelligen is er voor de aanschaf van dit robotpak veel geld nodig. Geef om elke stap en laat mensen met een dwarslaesie weer lopen. 
 
Kom in actie! 
Jij kunt de Charity Run deelnemers en andere geïnteresseerde deelnemers ondersteunen door middel van een donatie via deze site geef.nl. Daarnaast kun je bij je inschrijving voor de 4Mijl4You of de 4 Mijl van Groningen meteen een vrijwillige donatie doen of een super handige sneldrogende sporthanddoek bestellen.  
 
Tijdens de twee hardloopevenementen zullen er collectanten aanwezig zijn, zodat ook hier door de toeschouwers een donatie gedaan kan worden aan de hand van contant geld of door de QR code te scannen doneert u meteen €3,- aan Stichting Walk On.  
 
 
Doneren kan ook rechtstreeks via: 
IBAN: NL23 INGB 0007 0898 21 onder vermelding van actie 4 Mijl. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 410 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
82%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×