OK
×
Actievoerder
Stichting Walk On

Stichting Walk On - 4 Mijl - Margriet de Schutter

Margriet de Schutter is voormalig shorttrackschaatster. Ze maakte de awardwinnende documentaire ‘Diepgaan voor Vancouver‘ en is auteur van het boek ‘Stoppen & Doorgaan‘.

Naast ook oprichter te zijn van het online platform Extopsporter.nl, volgt Margriet haar passie als presentatrice, host, interviewer en reporter, waarin ze de diepgang opzoekt. Haar motto: door kwetsbaarheden te durven tonen, juist enorm krachtig!

Verder is ze nog steeds nauw betrokken bij de sport, zoals bij de Atletenvereniging (belangenorganisatie) van de KNSB. Daarnaast verleent ze via haar bedrijf Crossover Media, media en journalistieke werkzaamheden en reist ze het land door als spreker.

 Lopen voor het goede doel!

Stichting Walk On is dit jaar het goede doel van de 4 Mijl van Groningen om mensen met een dwarslaesie de kans te kunnen geven om door middel van een exoskelet weer te gaan lopen.  

Onlangs heb ik Dennie Jager ontmoet, oprichter van stichting Walk On en ervaringsdeskundige op het gebied van het hebben van een dwarslaesie en het lopen met een exoskelet. Ik heb ontzettend veel respect voor doorzetters zoals Dennie. Voor mij het ultieme voorbeeld van 'Stoppen & Doorgaan'. Daarom loop ik voor hen de 4mijl en hoop ik hiermee meer geld in te zamelen voor dit goede doel. Help je mee? Alvast bedankt! 

G. Last

Succes Margriet !! goed bezig :)

€ 50

22-10-2019

Extopsporter.nl

€ 100

11-10-2019

B. . .

€ 10

11-10-2019

Benergy BV

€ 250

08-10-2019

dakje met Geef-logo
€ 410 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
82%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×