OK
×
Actievoerder
Friesland Beweegt

Stichting Overlever - Fietsen voor levertransplantaties

Oprichter van Stichting Overlever, Jan Fennema, is geboren met een leverafwijking en op zijn vijfde levensjaar heeft hij een donorlever gekregen. 
Stichting Overlever is opgericht om levertransplantaties meer onder de aandacht te brengen. 

Jan is zelf ontzettend sportief en fanatiek fietser. Hij behaalde tijdens de Europian Transplant Games goud op de tijdrit en zilver op de wegwedstrijd. Deze prestaties laten zien hoe belangrijk levertransplantaties zijn. Naast het werken aan deze sportprestaties, organiseert Stichting Overlever ook evenementen waar leveronderzoek centraal staat.

Een voorbeeld is de Overlevertocht die Jan in samenwerking met de stichting Friesland Beweegt, Fietsvrienden Lauwersland en vele sponsoren organiseert. De Overlevertocht is een recreatieve fietstocht voor jong en oud, met een keuze uit drie verschillende afstanden; 20 km, 46 km en 90 km (voor de sportieve fietser). De Overlevertocht staat gepland op zaterdag 20 april 2019, start/finish bij De Kruisweg in Damwâld. Met het organiseren van een fietstocht hoopt Stichting Overlever bij te dragen aan een stukje bewust wording rond levertransplantaties. 

Doneer nu!
De opbrengst van de fietstocht en de donaties is voor het UMCG en zal gebruikt worden voor leveronderzoek.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingoverlever.nl

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 30 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
0%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Friesland Beweegt

Delen

Aan wie wil je doneren?
×