OK
×
Actievoerder
Marcel Vermeer

Help (ex)gedetineerden terug in de maatschappij d.m.v. sport

Met uw steun helpen we:

Ex-gedetineerden

Ex-gedetineerden die willen reintegrereren ligt er - in het bijzonder - nadruk op het opnieuw participeren in de samenleving en het ontwikkelen van nieuwe routines en relaties om (weer) op de arbeidsmarkt actief te worden.

Migranten

Migranten (nieuwkomers) die worstelen met de integratie in de samenleving gaat het om het ontwikkelen van een sociaal netwerk dat hen toegang biedt tot arbeidscircuits.

Scholieren

Bij scholieren met een bovengemiddelde kans op uitval gaat het om herwinnen of uitbouwen van zelfvertrouwen in een leercontext, het behalen van een sportdiploma is een belangrijkste stap op weg naar het behalen van een schooldiploma.

Laaggeletterden

Mensen die laaggeletterd zijn, hebben grote moeite met lezen en schrijven, maar ze zijn geen analfabeet. Laaggeletterde mensen hebben onder meer moeite met het begrijpen van schriftelijke informatie, het invullen van formulieren en het voorlezen aan kinderen. Ze beheersen het Nederlands niet op het eindniveau vmbo of niveau mbo-2/3. Vaak blijven ook de rekenvaardigheden achter.

 

Rotterdams Ballonnenbedrijf aan teamlid Marcel Vermeer

Als dank voor alle vrijwilligers van Stichting Goal. Ga zo door.

€ 25

10-11-2021

dakje met Geef-logo
€ 25.025 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 25 via Geef.nl
250%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marcel Vermeer

€ 25 opgehaald