OK
×

Online collectebus voor Museum Blokhuispoort

Toekomst wens: hopend dat waar ik al die jaren met zoveel energie en passie aan heb gewerkt vereeuwigd wordt in de Blokhuispoort van Leeuwarden. Al met een kleine donatie  bouwen ik en het team aan die berg om die top te bereiken waar de vlag statig geplaatst kan worden.

Museum Blokhuispoort logo 2

Museum Blokhuispoort

De doelstelling van de Stichting Blokhuispoort is het bevorderen van het behoud van de geschiedenis over het erfgoed DeBlokhuisPoort. Stichting Blokhuispoort draagt de geschiedenis uit van "DeBlokhuisPoort". De gebouwen aan de Keizersgracht en Blokhuisplein te Leeuwarden, ruim 500 jaar geschiedenis in woord en beeld.

Onze visie, Stichting Blokhuispoort tot een begrip maken in de samenleving.

Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, betrokkenheid, kwaliteit, ambitie, maatschappelijk belang en betrouwbaarheid. Dit doen wij met de website: blokhuispoort.nl

Wij onderzoeken en promoten het gevangeniswezen in Friesland en vertellen het verhaal tijdens rondleidingen, lezingen en arrangementen in de oude directeurskamer en in de historische cellen in de H-vleugel.

Op het online Museum Blokhuispoort staan honderden verhalen met het verhaal van DeBlokhuisPoort  en vele afbeeldingen en animaties.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 45 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
4%
3

donaties

2271

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×