OK
×
Actievoerder
Desiree Vermazeren

Stichting Achterstevoren

In samenwerking met ziekenhuizen biedt Back to Front fotoshoots aan aan ernstig zieke kinderen en jongeren. Doel daarvan is om hun zelfvertrouwen tijdens of na een ernstige ziekte weer te versterken en ze even de aandacht te geven die ze verdienen. Fotografen, visagisten en stylisten zetten zich belangenloos in. Voor de mobiele fotostudio die in ziekenhuizen en op locatie gebruikt wordt zoeken we nog een aantal noodzakelijke onderdelen zoals een goede fotolens, mooie achtergronden en goede flitsers. Help mee om heel veel ernstig zieke kinderen en jongeren een steuntje in de rug te geven!

Stichting Achterstevoren logo 2

Stichting Achterstevoren

Soms kunnen we een beetje toveren. In 2012 Begonnen als een initiatief van Sofie (15) en Emma (13) verovert de Stichting Achterstevoren elke dag meer harten. Dat doen Sofie en Emma natuurlijk niet alleen. Achter hen staat een team van professionele regelaars en medici die zich vrijwillig inzetten om wensen uit te laten komen van ernstig zieke kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 17 jaar. Toch kiest de Stichting er voor dat het persoonlijke kind-kind contact centraal staat. Sofie en Emma voeren bijna alle wensen zelf uit en juist dat brengt vaak een extra bijzonder moment voor de zieke kinderen. Alle donaties worden volledig ingezet voor de zieke kinderen. Stichting Achterstevoren heeft geen mensen op de loonlijst, maar bestaat uit enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Jouw donatie komt dus precies terecht waar deze het best thuis hoort... in de vorm van een onvergetelijke belevenis van een ziek kind of jongere... Door jouw hulp kunnen wij een beetje toveren... Help je mee nog meer harten te veroveren? De teller staat al boven de 500 uitgekomen wensen!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×