OK
×
Actievoerder
Zoo Veldhoven

Steun Zoo Veldhoven...

In Zoo Veldhoven zitten ongeveer 2000 dieren, die iedere dag verzorgd moeten worden. Onder Zoo Veldhoven valt tevens de Stichting NOP (Nederlandse Opvang Papegaaien) deze Stichting vangt kosteloos afgedankte en verwaarloosde papegaaien, die afkomstig zijn van particulieren of handelaren. De papegaaien worden om meerdere redenen onder gebracht bij de Stichting NOP. Zodat deze een fijn leven geboden wordt.

Wij zijn een particuliere dierentuin en worden niet gesteund door instanties of gemeentes, wij zijn afhankelijk van de entreegelden van onze bezoekers en donateurs. 

Vanwege het coronavirus (covid-19) zijn we sinds 16 maart 2020 gesloten voor alle bezoekers. Hierdoor vallen onze enige inkomsten volledig weg, wel gaan alle kosten voor verzorging van de dieren, vaste lasten en personeel gewoon door.

Als dit nog langer duurt is de toekomst Zoo Veldhoven onzeker, is het ergste geval zijn we genoodzaakt om onze prachtige dierentuin te koop te zetten!

Wij (verzorgers en vrijwilligers) doen er natuurlijk alles aan om er voor te zorgen dat onze dieren niet lijden onder de huidige omstandigheden, met uw bijdrage kunnen we een gedeelte van onze maandelijkse terugkerende kosten (voer, verzorging, dierenarts etc.) dekken.

Alvast bedankt enorm bedankt namens alle dieren.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 39.233 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 65.000
waarvan € 38.783 via Geef.nl
60%
1914

donaties

55

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: RJM Loomans

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Zoo Veldhoven

€ 38.783 opgehaald