OK
×

Steun voor chronisch zieke kinderen!

Wij zijn 5 studenten en wij studeren Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Wij hebben de oprdacht gekregen om geld in te zamelen voor een goed doel, wij hebben gekozen voor het goede doel Kinderfonds Franniez. 

Kinderen horen niet in een ziekenhuis. Toch is dit de dagelijkse realiteit voor zo'n 80.000 chronisch zieke kinderen. Prikken, medicijnen, operaties, ziekenhuisopnames, het is dagelijkse kost voor hen. Voor deze kwetsbare groep hebben de vrijwilligers van Kinderfonds Franniez een verzamelsysteem ontwikkeld. Dit biedt ernstig chronisch zieke kinderen houvast om over een aandoening en behandeling te praten. Troost na vervelende ervaringen en moed voor alles dat nog volgt. Om dit verzamelsysteem te kunnen implementeren is veel geld nodig. Het "Franniez" verzamelsysteem bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een spiraal met treden, de Franniez. Bij iedere interventie krijgt het kind de daarbij behorende Franniez sticker die zij op een Franniez trede kunnen plakken. Zo vertelt iedere Franniez-spiraal een eigen verhaal. Het verhaal van zijn of haar ziekte en behandeling. Dit resulteert in een kleurige spiraal, het DNA profiel. Het tweede deel van het Franniez systeem is een digitaal dagboek op het afgesloten deel van onze website. Hier kan het kind of de ouders een dagboek bijhouden met bijvoorbeeld foto's. Ook is er een mogelijkheid voor contact met lotgenoten om ervaringen te delen.

Alle kleine beetjes helpen!

Liefs, 

De vrienden van Franniez

avatarWees de eerste!

Geef Rosalie een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×